1. ŽNL BPŽ: Posljednje jesensko kolo donosi gostovanje jesenskog prvaka u Gundincima!

Nadolazeći vikend u 1. ŽNL BPŽ rezerviran je za susrete posljednjeg jesenskog, 13. kola! Derbi kola igrat će se u Gundincima gdje stiže jesenski prvak Slavonac Gunjavci/Drežnik, a zanimljivo će biti i u Batrini gdje se sastaju ekipe u naletu, istoimeni domaćin i gosti Slaven iz Ljupine!

Oglas

Kolo će svojim susretom u subotu otvoriti Croatia iz Tisovca i Slavonac iz Brodskog Stupnika. Croatia u susret ulazi kao pretposljednja momčad poretka s 10 bodova koliko u ovom trenutku ima i dvanaestoplasirani Omladinac iz Starog Topolja, dok je Slavonac trenutačno deseti sa 16 osvojenih bodova. Istovremeno, vrlo važne bodove u donjem dijelu poretka tražit će Omladinac iz Starog Topolja s deset bodova na kontu, kojem u goste stiže trenutno posljednjeplasirana Budainka Kolonija s tri boda manje. Graničar iz Slavonskog Šamca s omjerom od šest pobjeda i šest poraza u večernjem subotnjem terminu ugostit će Podcrkavlje, trenutno drugoplasiranu momčad prvenstva koja je u 12 prethodnih kola skupila 23 boda uz učinak od sedam pobjeda, dva neriješena ishoda i tri pretrpljena poraza.

Oglas

U nedjeljnom dijelu programa, jesenski prvak Slavonac Gunjavci/Drežnik s 28 bodova na kontu putovat će na nezgodno gostovanje kod trenutno četvrtoplasirane momčadi prvenstva, NK Gundinaca, koja je istovremeno s omjerom od sedam pobjeda i pet poraza trenutno drži četvrto mjesto prvenstvenog poretka. Batrina je s tri uzastopne pobjede stigla na šesto mjesto ljestvice s 19 osvojenih bodova, a u sklopu posljednjeg jesenskog kola sučelit će se sa Slavenom iz Ljupine koji također ulazi u susret u odličnoj formi s čak 16 bodova iz posljednjih šest susreta, a trenutno drži peto mjesto poretka s ukupno 21 bodom. Omladinac iz Vrbove s dvije uzastopne pobjede trenutno drži deveto mjesto sa 16 bodova, a u posljednjem jesenskom kolu iščekuje Amater s Jelasa koji trenutno drži treće mjesto ljestvice s 23 boda koliko ima i drugoplasirano Podcrkavlje. Zvonimir iz Donje Vrbe nakon prošlotjedne prvenstvene pobjede stigao je na 15 osvojenih bodova, a u ovome kolu dočekuje Mladost iz Cernika koja je istovremeno skupila dva boda više, a u posljednjem kolu stigla je do petog ovosezonskog trijumfa svladavši na domaćem terenu Gundince.

Oglas