1. ŽNL BPŽ: Podcrkavlje dočekuje Gundince!

Peto kolo 1. ŽNL BPŽ donosi nam zanimljiv okršaj prvaka svojih skupina u 2. ŽNL iz protekle sezone, Podcrkavlja i Gundinaca, koji su u uvodna četiri kola pokazali da itekako pripadaju ovome rangu. Tri su susreta na rasporedu u subotu, dok bi ostala četiri ogleda trebala biti odigrana u nedjelju. Svi susreti osim onoga u Slavonskom Šamcu (19:00) započinju u 16:30!

Oglas
Izvor: HNS Comet

Lider ljestvice nakon četiri kola sa stopostotnim učinkom, NK Podcrkavlje, uspješan niz pokušat će nastaviti u subotnjem susretu s još jednim novim članom lige, Gundincima, koji će u ogled ući kao treća momčad ljestvice s osvojenih izvrsnih devet bodova u četiri uvodna susreta. Amater s Jelasa na krilima dvije uzastopne pobjede te sa sedam osvojenih bodova u subotu će ugostiti Mladost iz Cernika, koja je jedna od tri momčadi koja je u uvodna četiri kola skupila tri osvojena boda.

Oglas

Graničar iz Slavonskog Šamca s polovičnim učinkom od dvije pobjede i dva poraza domaćin je u subotu Omladincu iz Vrbove koji je u četiri kola osvojio četiri boda, a u posljednjem kolu stigao i do prvog slavlja, onog domaćeg, u susretu sa Zvonimirom iz Donje Vrbe. Slaven iz Ljupine nakon prvog prvenstvenog poraza u Gundincima s pet bodova na kontu snage će odmjeriti u nedjelju s trenutno drugoplasiranom momčadi, Slavoncem Gunjavci/Drežnik, koji u susret ulazi s omjerom od tri slavlja i jednim porazom.

Oglas

Zvonimir iz Donje Vrbe s polovičnim učinkom od dvije pobjede i dva poraza,  u nedjelju dočekuje Omladinac iz Starog Topolja, koji je u uvodna četiri kola osvojio četiri boda te se trenutno nalazi na devetom mjestu prvenstvenog poretka. S četiri boda u nedjeljni susret petog kola ulazi i Croatia iz Tisovca, koja će na gostovanju u Batrini kod istoimenog domaćina tražiti drugu prvenstvenu pobjedu, kao i domaćin Batrina koji u ogled ulazi s tri osvojena boda. Kolo će zaključiti svojim susretom Slavonac iz Brodskog Stupnika koji u susret ulazi sa šest osvojenih bodova i Budainka Kolonija koja je u četiri kola skupila upola bodova kao svoj nedjeljni takmac, ukupno tri.

Izvor: HNS Comet