1. ŽNL BPŽ: Na rasporedu je drugo prvenstveno kolo!

Novi vikend- novo prvenstveno kolo u 1. ŽNL BPŽ! Nakon prvih 90 odigranih minuta, najimpresivniju pobjedu ostvario je Slavonac Gunjavci/Drežnik koji je u nedjelju domaćin Budainki Koloniji, dok će drugi najuspješniji iz prvog kola, ekipa NK Gundinci, u subotu dočekati Amater! Tri su susreta po rasporedu u subotu, dok su ostala četiri zakazana za nedjeljni dio programa, svi s početkom od 17:00!

Oglas
Izvor: HNS Comet

U subotnjem dijelu programa NK Gundinci nakon osvajanja prvog mjesta u okviru 2. ŽNL Brodsko-posavske “A” i velikog trijumfa u prvom kolu nove sezone gdje su kod Budainke Kolonije obilježili slavlje rezultatom 0:4, sučelit će se s Amaterom koji je u sklopu prvog kola remizirao 1:1 u domaćem ogledu s Omladincem iz Starog Topolja. Ekipa Batrine, koja je s 2:0 poražena u susretu prvog kola u Podcrkavlju dočekuje momčad Zvonimira iz Donje Vrbe koja je sezonu otvorila domaćim 2:0 trijumfom nad Graničarem iz Slavonskog Šamca.

Oglas

Prvak 2. ŽNL BPŽ Skupine “C” iz protekle sezone, Omladinac iz Vrbove, koji je u dvoboju prvog kola minimalno poražen od Slavonca iz Brodskog Stupnika, ugostit će u subotu Slaven iz Ljupine, četvrtoplasiranu momčad poretka iz prošle sezone, a koji je u prvom kolu remizirao na domaćem terenu u srazu s Croatijom iz Tisovca.  Nakon uvjerljivog domaćeg 7:0 slavlja s kojim su se barem privremeno dočepali vrha ljestvice, trećeplasirana momčad prošlosezonskog poretka NK Slavonac Gunjavci/Drežnik ponovno je domaćin, i to u nedjeljnom susretu s Budainkom Kolonijom koja je u okviru prvog kola poražena u domaćem srazu s Gundincima 0:4.

Oglas

Prošlogodišnji osvajač kupa Brodsko-posavske županije i drugoplasirana momčad ovog natjecanja iz protekle sezone, NK Omladinac Staro Topolje, nakon remija s Amaterom prvo kolo i odrađivanja Kup obveza u okviru pretkola Hrvatskog kupa, u okviru nedjeljnog dijela programa ugostit će prošlogodišnjeg prvaka 2.ŽNL BPŽ “C” Slavonac iz Brodskog Stupnika, koji je u ligi startao s minimalnom domaćom pobjedom nad Omladincem iz Vrbove.

U nedjeljnom dijelu programa, devetoplasirana momčad iz prethodne sezone ovoga natjecanja, Croatia iz Tisovca, u susret ulazi nakon osvojenog boda u Ljupini, a u sklopu drugog kola ugostit će prošlosezonskog osvajača 2. ŽNL BPŽ “C”, ekipu Podcrkavlja, koja je u prvom kolu došla do prvih bodova svladavši Batrinu 2:0. Desetoplasirana momčad iz prethodne sezone, Mladost iz Cernika nakon uvodnog poraza od Slavonca dojam će pokušati popraviti u susretu s Graničarom iz Slavonskog Šamca koji je sezonu završio četiri stepenice iznad svog nedjeljnog protivnika, a u prvom kolu nove sezone poražen je u Donjoj Vrbi od domaćeg Zvonimira 0:2.