1. ŽNL BPŽ: Lideru stiže Omladinac iz Starog Topolja, Podcrkavlju Zvonimir!

Dvanaesto kolo 1. ŽNL BPŽ, ujedno i pretposljednje jesensko, donosi nam domaće oglede vodećeg dvojca u kojima Slavoncu u Gunjavce stiže Omladinac iz Starog Topolja a Podcrkavlju Zvonimir iz Donje Vrbe! Tri subotnja i četiri nedjeljna susreta po rasporedu započinju od 14:00!

Oglas

Oglas

Slavonac Gunjavci /Drežnik nakon što je prošli tjedan obilježio svoj drugi ovosezonski poraz, s dva boda (25) ispred prvog pratitelja Podcrkavlja ulazi u dvanaesto kolo gdje će odmjeriti snage s Omladincem iz Starog Topolja, koji je u prošlom kolu svladao Gundince što im je bila treća ovosezonska pobjeda i ukupno deseti prvenstveni bod.
Budainka Kolonija kao posljednja momčad s osvojenih sedam bodova sučelit će se s Omladincem iz Vrbove, koji je u proteklom kolu na domaćem terenu srušio lidera ljestvice za svoju četvrtu ovosezonsku pobjedu, ukupno trinaesti bod i deseto mjesto poretka. Amater s omjerom od šest pobjeda, dva neriješena ishoda i tri poraza u ovom trenutku drži četvrto mjesto s 20 bodova, na Jelasu dočekuje Croatiju iz Tisovca, koja nakon prošlotjedne pobjede nad Budainkom trenutno drži pretposljednje mjesto na ljestvici s deset bodova koliko ima i i dvanaesti Omladinac. U nedjeljnom programu trenutno drugoplasirano Podcrkavlje nakon što je u prošlom tjednu obilježio sedmu prvenstvenu pobjedu i tako stigao na 23 boda (dva manje od lidera Slavonca G/D) ugostit će Zvonimir iz Donje Vrbe koji u susret ulazi s omjerom od četiri pobjede i sedam poraza te se trenutno nalazi na jedanaestom mjestu poretka.

Oglas

Mladost iz Cernika s omjerom od četiri pobjede, dva remija i pet poraza trenutno je deveta momčad poretka, a u ovome je kolu domaćin je trenutno trećoj momčadi prvenstva, NK Gundincima, koja u susret ulazi s učinkom od sedam pobjeda i četiri poraza. Slaven iz Ljupine uhvatio je formu te u posljednjih pet susreta skupio čak 13 bodova, što ih je vinulo na trenutno šesto mjesto poretka. U sklopu 12. kola Slaven iščekuje trenutno petoplasirani Graničar iz Slavonskog Šamca koji u susret ulazi s istim brojem bodova kao i njihov nedjeljni domaćin, ukupno 18.
Kolo će kompletirati svojim susretom Slavonac iz Brodskog Stupnika i Batrina. Slavonac u susret ulazi s dvije uzastopne pobjede (domaća nad Zvonimirom i gostujuća u Slavonskom Šamcu) te se trenutno nalazi na osmom mjestu sa 16 prikupljenih bodova, dok je Batrina u susret ušla s identičnim brojem bodova te slavljima u posljednja dva kola nad Budainkom u gostima i Amaterom kod kuće.