1. ŽNL BPŽ: Derbi u Gunjavcima, Gundinci dočekuju Zvonimira!

Nadolazećeg vikenda slijede nam susreti šestog kola 1. ŽNL BPŽ! U subotnjem dijelu programa izdvajamo susret Amatera i Slavonca iz Brodskog Stupnika, dok će u nedjeljnom derbiju snage odmjeriti vodeće momčadi ljestvice gdje Slavoncu Gunjavci-Drežnik u goste stiže lider iz Podcrkavlja!

U subotnjem dijelu programa Amater s Jelasa s tri uzastopne pobjede i deset bodova na kontu snage će odmjeriti sa Slavoncem iz Brodskog Stupnika koji u susret ulazi nakon 4:1 slavlja nad Budainkom Kolonijom, što im je bio deveti ovosezonski bod.Mladost iz Cernika s tri boda na kontu iz susreta četvrtog kola kada su s 2:0 nadvisili Batrinu, ugostit će Croatiju iz Tisovca koja u susret ulazi s bodom više nakon prošlotjednog poraza u Batrini.

Subotnji dio programa svojim će susretom kompletirati Budainka Kolonija koja kao i Cernička Mladost u kolo ulazi s tri boda i Slaven iz Ljupine koji je u pet odigranih kola skupio jednako toliko bodova. U nedjeljnom dijelu programa lider ljestvice nakon pet kola i jedini sa stopostotnim učinkom, Podcrkavlje, gostovat će u derbiju kola u Gunjavcima/Drežniku kod domaćeg Slavonca koji u susret ulazi s četiri pobjede i jednim porazom, odnosno s tri boda manje od lidera.

Omladinac iz Vrbove s četiri osvojena boda u prethodnih pet kola u ovom kolu dočekuje Batrinu koja je u prošlom kolu stigla do druge prvenstvene pobjede u srazu s Croatijom iz Tisovca.Omladinac iz Starog Topolja s tri uzastopna poraza dojam će pokušati popraviti u nedjeljnom ogledu kada je domaćin Graničaru iz Slavonskog Šamca koji u susret ulazi nakon prošlotjednog, trećeg ovosezonskog slavlja, nad Omladincem iz Vrbove. S omjerom od tri pobjede i dva poraza u susret šestog kola ulaze Gundinci kojima u goste stiže Zvonimir iz Donje Vrbe koji je prošlotjednim trijumfom nad Omladincem 3:1 stigao također na devet prvenstvenih bodova, koliko u ovom trenutku imaju čak četiri momčadi!