/1. ŽNL sa 14, druga sa 10 klubova NOVA SEZONA KREĆE KONCEM KOLOVOZA
bsk buk kaptol 0027

1. ŽNL sa 14, druga sa 10 klubova NOVA SEZONA KREĆE KONCEM KOLOVOZA

Poznat je sastav prve i druge Županijske lige NS Požeško slavonske županije u narednoj sezoni 2019/20. S obzirom na odlazak 5 klubova koji su uz BSK bili nositelji kvalitete, sigurno je da će ljubitelji nogometa gledati manje kvalitetan nogomet, no za očekivati je da će prvenstvo biti zanimljivo bez obzira na to.

U 1. Županijskoj nogometnoj ligi Požeško – slavonskoj koja će brojati 14 klubova igrat će BSK Buk, Dinamo (Vidovci Dervišaga), Papuk (Velika), Omladinac (Čaglin), Croatia (Mihaljevci), Mladost (Pavlovci), Dobrovac, Sulkovci, Sloga (Trenkovo), Hrvatski dragovoljac (Drenovac), Dinamo (Rajsavac), Graničar (Zagrađe), Graničar (Bučje )i Croatia (Donja Obrijež). 

U 2. Županijskoj nogometnoj ligi natjecat će se 10 klubova. To su Parasan (Golobrdci), Slaven (Gradac), Lipa (Stara lipa), BSK (Biškupci), Kamen (Vetovo), Eminovci, Jovača (Marino selo), Dinamo (Badljevina), Ovčare i Slavonija (Prekopakra). Natjecanje u ovom rangu trebalo bi početi 01. rujna, a završiti 27. listopada. Do službenog formiranja liga klubovi trebaju dostaviti u Nogometni savez izjave o prijavi za nastup u  1. i 2. ŽNL.

Odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza Požeško – slavonske županije od 29. 05. 2019. klubovi županijskih liga nisu obvezni imati mlađe kategorije, a oni koji to žele mogu prijaviti neku od kategorija.

Podijeli
  •  
  •  
  •