/1. travnja kreće Europsko prvenstvo u dizanju utega SLAVONIJA IMA SVOJE PREDSTAVNIKE
Joško Elezović, Karmen Budiša, Boško Čavka i Amar Musić (5)

1. travnja kreće Europsko prvenstvo u dizanju utega SLAVONIJA IMA SVOJE PREDSTAVNIKE

U splitskom hotelu Park održana je konferencija za novinare uoči nadolazećeg Europskog prvenstva u dizanju utega koje će se održati 1. – 8. travnja u Š.C. Gripe, a Slavonija i Baranja imaju svoje predstavnike od kojih s pravom očekujemo velike stvari, posebno se to odnosi na žensku konkurenciju gdje su mlade Vukovarke u nevjerojatnoj formi.

Split, 29. ožujka 2017.  – u hotelu Park održana je konferencija za novinare povodom Europskog prvenstva u dizanju utega koje će se održati 1.- 8. travnja u Športskom centru Gripe u Splitu.

Na konferenciji za novinare glavnu riječ su imali izbornik reprezentacije Boško Čavka te reprezentativci Karmen Budiša i Amar Musić. Na natjecanju će nastupiti 343 natjecatelja iz 42 zemlje. Svečano otvaranje zakazano je za nedjelju u 15:30 sati a Europsko prvenstvo će službeno otvoriti državna tajnica Središnjeg ureda za sport – Janica Kostelić.

Karmen Budiša, Boško Čavka i Amar Musić

Na svečanom otvorenju nastupit će klapa Cambi – Split, Đani Stipanićev i tamburaški sastav Evergreen. Za sve dane održavanja prvenstva ulaz je besplatan.

Svi akreditirani sudionici za vrijeme trajanja prvenstva mogu se besplatno koristiti trajektima Jadrolinije u splitskom okružju.

Podijeli
  •  
  •  
  •