1. MNL Venera slavila protiv bivšeg Premierligaša, Trnava napravila dobrodošlicu Croatiji

Svoje natjecanje započeli su i nogometaši drugog ranga međimurskog nogometa. Prva Međimurska nogometna liga služeno je i započela. Ako se po jutru poznaje dan, bit će ovo zanimljiva sezona.

Oglas

NK VENERA PMP – NK NAPRIJED (C) 2:0

Oglas

Novi član 1. MNL nije se dobro proveo na svom debitantskom nastupu. Naprijed je nastavio negativan učinak iz Premier lige, zahvaljujući novom porazu. Golove za Veneru postigli su Filip Sanjković u 38. i Sen Švenj u 82. minuti susreta.

Oglas

NK TRNAVA – NK CROATIA OREHOVICA 4:0

Vatreno krštenje imala je i Croatija, prošlosezonski prvak 2. MNL. Trnava ju je dočekala silovito i na najbolji (ili najgori) mogući način pokazala što ju može očekivati u sezoni. Filip Pišpek (33′), Jakob Jakšić (40′), Jakov Mesarić (43′) i Dino Špoljar (61′) matirali su gostujuću momčad.

NK DUBRAVČAN (DD) – NK HODOŠAN 6:3

Vrlo uzbudljiva utakmica odigrana je između ove dvije momčadi. Dominik Klarić postigao je hattrick za domaćina (7′, 30′, 42′). Igor Kvezić (9′), Neven Andrlon (58′) i Lovro Rebrek (73′) zabili su po jedan gol. Za goste je dvostruki strijelac bio Simon Jakšić (45′, 63′), dok je preostali gol zabio Zoran Strahija u 85. minuti susreta.