1. MNL Spartak se vratio pobjedama, hat-trick Bešlića za pobjedu nad Kraljevčanom

Sasvim je sigurno kako će međimurski drugoligaši ovaj tjedan izaći izmorenih tijela. Na njih je sada pao težak raspored od tri utakmice u tjedan dana jer već jučer su odigrana peta kola 1. Međimurske nogometne lige.

Oglas

Oglas

NK KRALJEVČAN 38 – NK SPARTAK 1:4

Oglas

Nakon neugodnog poraza u 4. kolu, Spartak je stigao u goste Kraljevčanu. Na papiru je ovo trebala biti lagana utakmica za goste, što se na kraju i pokazalo točnim. Spartak je već nakon prvog poluvremena vodio 0:3 i bilo je jasno kojim se smjerom kreće utakmica. Golove su zabili Andrej Bešlić u 21. i 41. te Mario Medved u 29. minuti susreta. Četvrti pogodak stigao je u drugom poluvremenu u 73. minuti, a strijelac je ponovno bio Bešlić. Domaćini su u 80. smanjili preko Nikole Kolarića, no do nekog preokreta više nisu mogli.

NK STRAHONINEC – NK POLET (P) 0:5

Poprilično jednosmjerna utakmica u Strahonincu odigrana je tijekom jučerašnjeg dana. Gostujući Polet je bez ikakvih problema uspio svladati domaćina. Dva pogotka u prvom i tri u drugom bila su dovoljna za visoku pobjedu gostiju. Redom su pogađali Ivan Deglin i Fabricio Cruz de Souza dvaput te Jurica Jalušić jednom.

NK SLOGA ČAKOVEC – NK VENERA PMP 2:4

Odlična utakmica odigrana je u Čakovcu pred 70 gledatelja. Poveo je domaćin u devetoj minuti susreta preko Nikole Krištofića. Gosti su čekali svoje pogotke do 33. minute i onda su u dvije minute preokrenuli rezultat. Zabili su Tomislav Tomašić i Dražen Hudoletnjak te se minimalnom prednošću Venere otišlo na odmor. U nastavku je Kazuto Akagi izjednačio na 2:2 u 67. minuti. Filip Šanjković je 11 minuta kasnije doveo goste u novo vodstvo. Do kraja susreta igrala se napeta utakmica, no točku na i postavio je Borna Škrobar duboko u trećoj minuti sudačke nadoknade.