1. MNL Spartak jedini stopostotan, Trnava deklasirala Hajduk

Ovog vikenda odigrale su se utakmice 1. Međimurske nogometne lige. Spartak je ostao jedina momčad koja je nakon prva dva kola na maksimalnom broju bodova.

Oglas

Oglas

NK HAJDUK BREZJE – NK TRNAVA 0:5

Oglas

U Brezju su snage odmjerili Hajduk i Trnava. Bila je ovo prava predstava gostujuće momčadi koja je u potpunosti rasturila igrače Hajduka. Prvo poluvrijeme završilo je 0:2, a pogotke su postigli Tomica Mlinarec u 27. i Luka Marton u 45. minuti susreta. U nastavku su gosti zabili još tri gola, a precizni su ponovno bili Mlinarec i Marton, dok je peti pogodak pripao Dini Špoljaru u trećoj minuti sudačke nadoknade.

NK POLET (P) – NK OMLADINAC NOVO SELO ROK 3:0

Polet je nakon visokog poraza u prošlom kolu dočekao pobjednički Omladinac na svom terenu. Domaćini nisu mogli bolje otvoriti susret jer već u prvoj minuti su vodili 1:0, zahvaljujući golu Fabricija Cruza de Souze. Mreže su nakon toga mirovale u prvom poluvremenu. U drugom je domaćin zabio dva gola u 57. i 74., oba je ponovo dao Cruz de Souza te time kompletirao hat-trick.

NK VENERA PMP – NK STRAHONINEC 3:0

Venera je kao i Polet ušla u ovu utakmicu visokim porazom u prvom kolu. Srećom po njih, nisu dopustili da ih to omete jer već u drugom su uzeli sva tri boda protiv Strahoninca. Gostima su postigli tri gola na domaćem terenu, a junak utakmice bio je Dražen Hudoletnjak. Trostruki strijelac na utakmici pogađao je u 52., 54. i 56. minuti meča.

NK SOKOL (V) – NK SPARTAK 0:3

Već u drugom kolu dobili smo dvoboj za prvo mjesto. Obje momčadi bile su raspucane na otvaranju prvenstva i svojim su protivnicima utrpale četiri gola. Osim što je zasjeo samostalno na prvo mjesto, Spartak je i ostao raspucanija momčad. Na gostovanju kod Sokola postigli su tri gola. Mreže su mirovale do 26. minute, kad je Slaven Šokčević zabio za vodstvo gostiju. Samo devet minuta kasnije stiže povećanje rezultata, a precizan je bio Andrej Bešlić. Isti igrač postiže svoj drugi i sveukupno treći pogodak na utakmici u 83. minuti.