1. MNL Spartak doživio prvi poraz u sezoni, četiri tima na vrhu s po devet bodova

Proteklog vikenda odigrano je 4. kolo 1. Međimurske nogometne lige. Za razliku od kolega iz višeg ranga, ovdje se nisu igrale tri utakmice u sedam dana. Prostora za luftom je bilo i više nego dovoljno te je isto odlično iskorišteno kod nekih timova.

Oglas

Oglas

Najzanimljiviji susret je bio svakako onaj između Spartaka i Strahoninca (3-4). Čak šest pogodaka je palo u prvom poluvremenu, dok je jedan, i to onaj odlučujući, bio u drugom. Redom su strijelci bili Andrej Bešlić, Mario Medved i Takuta Miki za domaćina te Filip Žunić, Luka Lađević, Niko Frančić i Tomislav Šafarić za goste.

Oglas

Poraz Spartaka odlično su iskoristili Sokol, Omladinac Novo Selo Rok i Venera PMP koji su pobjedama došli tik uz bok prvoplasiranoj momčadi. Sve četiri ekipe sada imaju po devet bodova u četiri utakmice.

Omladinac je slavio 1-3 u gostima kod Hajduk Brezja. Poveo je Hajduk u 16. minuti preko Saše Krnjaka, no potkraj poluvremena izjednačio je Antonio Šemper. U drugom dijelu su golovi Denija Lukmana i Franje Ladića donijeli pobjedu Omladincu.

Venera PMP je na domaćem terenu slavila protiv ČSK-a u golijadi od osam golova 5:3 rezultatom. Za domaćina su zabili dvostruki strijelci Dražen Hudoletnjak i Filip Sanjković, dok je jedan dao Juraj Bistrović. Za goste je dvaput zabio Aldin Begović i jedan je dodao Roberto Višnjić.

Sokol (V) je na također na domaćem terenu bio bolji od Kraljevčana 38 rezultatom 3:1. Za Vratišince su golove postigli Alen Horvat (2x) i Marko Šoltić. Za goste je uspješan bio Emanuel Šegović na samom početku utakmice u šestoj minuti susreta. U ostalim mečevima kola, Polet (P) je slavio protiv Dubravčana (DD) 3:0 na domaćem terenu. Zasadbreg 77 je u gostima kod Plavog (P) pobijedio domaćina visokim 1:5 rezultatom.

Hodošan i Trnava odigrali su 1:1, dok je čakovečka Sloga slavila na gostovanju kod Mladosti Ivanovec 1:2 rezultatom. Sljedeće utakmice igraju se već u srijedu od 16:30 sati.