1. MNL Sokol i Spartak nastavljaju s pobjedama, ČSK teško stradao na domaćem terenu

Iza nas su dva nogometna dana u 1. Međimurskoj nogometnoj ligi. Favoriti su u sedmom kolu potvrdili svoje statuse i po natopljenim terenima svladali svoje suparnike.

Oglas

Oglas

NK TRNAVA – NK SOKOL (V) 2:3

Oglas

Iako rezultat sugerira da je utakmica bila neizvjesna do samog kraja, zapravo je Sokol riješio pitanje pobjednika puno prije kraja utakmice. Čak i s igračem manje, gosti su bez većih problema uspjeli svladati domaćina. Za Trnavu su zabili Tomica Mlinarec u 28. i Filip Blažek u drugoj minuti sudačke nadoknade na kraju utakmice, dok su za Sokol bili strijelci Nino Rukljač u 21. te Dario Šoltić u 67. i 77. minuti.

NK SLOGA ČAKOVEC – NK SPARTAK 0:3

S još manje problema nego je to imao njegov rival, Spartak je došao do pobjede u Čakovcu. Domaća Sloga nije imala odgovor na igru gostiju, a sigurno im nije išlo na ruku ni to što su promašili penal u 40. minuti susreta. Pogotke za Spartak postigli su Mario Medved u 43. i 51. te Takuto Miki u 45. minuti susreta.

NK ČSK – NK STRAHONINEC 3:7

Čehovečki ČSK nastavlja s porazima u ovoj sezoni 1. MNL. U sedmom kolu doživjeli su sedmi prvenstveni poraz i to su na domaćem terenu visoko poraženi. Čak sedam komada utrpao im je gost pred domaćom publikom. Za Strahoninec je pogađao trostruki strijelac Karlo Kovačić (10′, 19′, 44′), dok su po jedan gol upisali Filip Žunić (22′), Niko Frančić (37′), Tomislav Šafarić (87′) i Luka Lađević (89′). Za domaćina su pogotke dali Aldin Begović (84′, 85′) i Damjan Habuš (40′).