1. MNL Sloga iznenadila Zasadbreg, Spartak i Dubravčan u mrtvoj utrci

Tijekom proteklog vikenda odigrane su sve utakmice 13. kola 1. Međimurske nogometne lige. Dva kola prije kraja jesenskog dijela natjecanja imamo dvije bodovno izjednačene momčadi.

Oglas

Oglas

NK ZASADBREG 77 – NK SLOGA ČAKOVEC 1:4

Oglas

Iznenađenje kola došlo je u utakmici Zasadbrega i Sloge. Gosti su neočkivano slavili protiv domaćina i dodatno ga udaljili od prvog mjesta u ligi. Igrač utakmice bio je dvostruki strijelac Filip Čalopek (58′, 80′), dok su golove još dali Kazuto Akagi (22′) i Leon Vajda (21′). Jedini pogodak za Zasadbreg 77 zabio je Bruno Šimunković u 42. minuti susreta.

NK PLAVI (P) – NK SPARTAK 1:2

Malo teže od očekivanog, no na kraju veliko slavlje Spartaka u gostima kod Plavog. Domaćini su poveli u 33. minuti susreta preko Siniše Čeka. U drugoj minuti produžetka prvog poluvremena izjednačio je Niko Frančić. Isti je igrač ponovno bio strijelac, ovog puta u 62. minuti susreta, za što se kasnije pokazalo da je donijelo prevagu na meču.

NK DUBRAVČAN (DD) – NK KRALJEVČAN 38 3:1

Jedina momčad koja se sa Spartakom trenutno drži u egalu stigla je do pobjede na domaćem terenu. Ipak, poveli su gosti ranim pogotkom na utakmici. Već u 14. minuti Kraljevčan je vodio pogotkom Yutara Funamija. No u drugom dijelu domaćini dižu tempo te tri različita strijelca donose tri velika boda. Lovro Rebrek prvo je zabio za izjednačenje u 54. minuti susreta. Dominik Klarić u 69. je doveo domaćina u vodstvo, dok je Ivan Kostelac u 73. potvrdio konačni rezultat i pobjednika ovog susreta.