1. MNL Kiksevi vodećih, Venera PMP stigla na bod od prvog mjesta

Kišom natopljeni tereni 1. MNL bili su mjesta odigravanja utakmica 11. kola drugog ranga međimurskog nogometa. Vodeći su se dosta mučili i kiksali te dopustili drugima da se približe na tek par bodova zaostatka i izjednačavanje nekoliko kola prije kraja jesenskog dijela prvenstva.

Oglas

Oglas

NK DUBRAVČAN (DD) – NK SPARTAK 3:0

Oglas

Velika pobjeda Dubravčana koji se sada izjednačio sa Spartakom na prvenstvenoj ljestvici. Dominik Klarić bio je dvostruki strijelac u rutinskoj pobjedi domaćina (19′, 67′). Još jedan gol dodao je Ivan Kostelac u 61. minuti susreta.

NK SLOGA ČAKOVEC – NK POLET (P) 1:1

Gostujući Polet imao je priliku povećati svoju prednost, no na gostovanju je uspio osvojiti samo jedan bod. Poveli su domaćini u 26. minuti preko Kazuta Akagija. Gosti su izjednačili tek u drugom poluvremenu u 62. minuti susreta.

NK ZASADBREG 77 – NK KRALJEVČAN 1:3

I treći favorit prvenstva, jedan među prethodnim liderima izgubio je na domaćem terenu i propustio priliku preuzeti vodeće mjesto. Kraljevčan je poveo u petoj minuti autogolom Davora Žagara. Devet minuta kasnije su domaćini uspjeli izjednačiti preko Marka Korošića, no već u 31. minuti novo vodstvo gosta. Zabio je Davor Horvat. Ante Kuljiš je u 82. minuti zabio treći Kraljevčanov gol i potvrdio pobjedu gosta.

NK PLAVI (P) – NK VENERA PMP 1:2

Velika Venerina pobjeda na gostovanju kod Plavog značila je povratak u egal s vodećima na tablici. Međutim, nije sve izgledalo tako lako jer domaćini su poveli već u petoj minuti preko Siniše Čeke. Dražen Hudoletnjak bio je junak Venere nakon što je u 52. i 86. minuti zabio za izjednačenje i preokret te pobjedu gosta.