1. MNL ČSK iznenadio Zasadbreg i stigao do prve pobjede

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 12. kola 1. Međimurske nogometne lige. Favoriti odrađuju svoj posao i mrtva utrka za jesenskog prvaka se nastavlja. Jedan konkurent se nakon vikenda udaljio od prvog mjesta.

Oglas

Oglas

NK ČSK – NK ZASADBREG 77 2:1

Oglas

Iznenađujući rezultat dogodio se na ovoj utakmici. Domaći ČSK uspio je iznenaditi Zasadbreg i nanijeti mu četvrti poraz u sezoni. Prvo poluvrijeme završilo je bez pogodaka, no zato su gledatelji u drugom mogli itekako uživati. Mario Borko doveo je Zasadbreg u vodstvo. Domaćin je izjednačio preko Patrika Tišljarića u 78. minuti. Tragičar susreta bio je Filip Rodinger koji si je u 86. minuti zabio autogol.

NK SPARTAK – NK HAJDUK BREZJE 2:1

Pomalo teže od očekivanog Spartak je slavio na domaćem terenu. Mario Medved u 21. minuti zabio je za vodstvo domaćina. Gosti su izjednačili u 79. minuti preko Denisa Moharića. Dragan Sačer je u 87. minuti donio pobjedu Spartaku i ostanak tik uz bok prvoplasiranom Poletu.

NK POLET (P) – NK MLADOST IVANOVEC 3:0

Rutinska pobjeda Poleta na domaćem terenu protiv Mladosti. Sve je već bilo riješeno u prvom poluvremenu, kad je domaćin vodio 2:0 pogocima Emanuela Varge u 32. i Ivana Deglina u 38. minuti susreta. Konačni rezultat postavio je Jožek Blagus u 78. minuti utakmice.