/U 1. A odbojkaškoj ligi MOK Mursa ostao jedini slavonski predstavnik MOK MURSA U SUBOTU PROTIV GORICE IMA PRILIKU POTVRDITI PRVO MJESTO U SKUPINI II.
mok mursa

U 1. A odbojkaškoj ligi MOK Mursa ostao jedini slavonski predstavnik MOK MURSA U SUBOTU PROTIV GORICE IMA PRILIKU POTVRDITI PRVO MJESTO U SKUPINI II.

Nakon istupanja HOK Borovo – Vukovara iz natjecanja zbog financijskih problema o kojima smo ranije pisali, jedini slavonski predstavnik u elitnom muškom odbojkaškom natjecanju ostalo je MOK Mursa Osijek.

Osječani su trenutno vodeća momčad skupine II. sa 3 boda prednosti ispred Šibenika 91. Proteklog vikenda su upravo sa Šibenčanima odmjerili snage u Krešimirovom gradu, a domaćin je slavio pobjedu 3:1. Osječani su odigrali lošije od uobičajenog, te su osvojili samo 3. set rezultatom 25:18, dok su od preostala 3 samo u drugom bili blizu Šibeniku. Unatoč porazu Mursa je vodeća momčad skupine, već u sljedećem kolu u subotu 12. ožujka imaju priliku praktično osigurat 5. poziciju u doigravanju.

U subotu u NŠD Gradski vrt Mursa će ugostiti OK Goricu, posljednju momčad u skupini, ali opuštanja ne smije biti. Naime s Goricom dečki imaju za sada situaciju kao ŽOK Osijek 06 sa kaštelom DC, tri susreta tri slavlja gostiju. Nadamo se da će se sada to promjeniti i da će Mursa slavljem pred svojim gledateljima osigurati osvajanje skupine. Nakon Gorice Osječanima ostaje odraditi gostovanje u Rovinju, te nakon toga kreće doigravanje.

U doigravanju će Mursa ako osvoji skupinu II. odmjeriti snage s OK Sisak koji je sasvim sigurno posljednji u skupini I. ili ako propuste osvojiti prvo mjesto sa OKM Centrometalom koji je sigurno 3. u elitnoj skupini. Dakle Mursa na neki način može birati protivnika u četvrtzavršnici, ma da je izbor težak. Od oba ova kluba su u dva dosadašnja dvoboja u sezoni poraženi, ali ipak se Sisak čini kao lakši izbor, i lakši protivnik.

Susret MOK Mursa – OK Gorica igra se u subotu u NŠD Gradski vrt s početkom u 16,00 sati

mok mursa tablica

Podijeli
  •  
  •  
  •