1/8 finala: Nevio Berdi vs Mladen Bartolović

Prvi par osmine finala izbora legende čine dva sjajna nogometaša i danas trenera, Nevio Berdi i Mladen Bartolović. Mladen je kroz svoja dva dosadašnja dvoboja prošao suvereno, protiv Igora Ostopanja bilo je to zaista uvjerljivo sa 77% osvojenih glasova, dok je protiv Ivane Džamarije ipak bilo zanimljivije, ali je na njegovu stranu otišlo 57% pa ni tu nije bilo prevelikih problema. Nevio je s druge strane preskočio pretkolo, a u 1/16 finala je imao ogromnu prepreku u liku i djelu velike Kaje Ileš i tu je u gustoj završnici sa samo 13 glasova više izborio ovaj dvoboj.

Oglas

Po završetku izbora legende birat ćemo najljepši klupski grb Slavonije i Baranje, pa svi koji planiraju prijaviti svoj klub neka se slobodno obrate na Facebook stranicu S-design za “osvježavanje” i uređivanje grba!

Oglas
NEVIO BERDI

Nevio Berdi rođen je 1977. godine u Požegi u kojoj je i ostavio najdublji sportski trag iako je jeo i prvologaški pa i internacionalni nogometni kruh. Nevio je nastupao za Hrvatski Dragovoljac iz Sigeta u 1. HNL , nosio je dres Kamen ingrada, te jedan period karijere proveo u Koreji. Ipak, status legende zaradio je u plavom dresu požeške Slavonije kojeg je godinama s ponosom nosio, nizao odlične partije, a uz kvalitetne igre isticao se uvijek pravim sportskim ponašanjem čime je uvijek bio pravi uzor onim mlađima koji su dolazili nakon njega u momčad. S tim je poslom i nastavio, danas radi u školi nogometa i prenosi svoje bogato iskustvo i veliko znanje nekim novim gneracijama. Skupio je Nevio i 5 nastupa za U-21 reprezentaciju, a o kakvom je talentu riječ svjedoči i “cener” na leđima u momčadi u kojoj su igrali Bišćan, Šokota, Balaban.. S obzirom na talent definitivno te silne godine provedene u svojoj Slavoniji još mu više daju na težini u izboru legende, svoj klub je uvijek stavljao ispred svega!

Oglas
MLADEN BARTOLOVIĆ

Omaleni hitronogi napadač jedna je od istinskih legendi Cibalije, a osim nebeskoplavog nosio je i dresove oba najveća hrvatska kluba Dinama i Hajduka. Karijeru je započeo u Segesti, a onda došao u Vinkovce gdje kreće njegov uspon. U Cibalijinom dresu postigao je 53 prvenstvena gola, a u 17 nastupa za izabranu vrstu Bosne i Hercegovine jednom je tresao suparničku mrežu. Nakon završetka igračke karijere sjeo je na klupu Bedema iz Ivankova, odradio sjajan posao i izborio se za priliku u Cibaliji gdje je isto tako radio dobar posao, no uz sve probleme koji su klub tada pritiskali nije uspio duže sačuvati posao.