1/16 finala: Mile Pavelić vs Krešimir Brkić

Nemilosrdni ždrijeb je spojio dva suigrača, prijatelja i sportske veličine koje su dugo godina proveli radeći i igrajući za požešku Slavoniju koja ih veže na puno načina. Očekuje nas neizvjestan dvoboj jer su navijači i simpatizeri u mnogočemu iz istog izvora.

Oglas

 

MILE PAVELIĆ
Oglas

Mile je rođen u Požegi 27.08.1984.godine. Bio je dva puta najbolji igrač 3.HNL,  tri puta prvak županijske lige, jednom prvak 3.HNL. U karijeri je igrao za Alilovce, Slavoniju, Kamen Ingrad, Lagenhahn(Njemačka), Cernik i Kaptol. Mile Pavelić, jednom rječju legenda požeškoga nogometa. Igrač koji spletom okolnosti i na njegovu nesreću nije uspio zaigrati u našem najvišem rangu, a to je u najmanju ruku zaslužio. Dubok trag ostavlja u svakom klubu u kojem je zaigrao što potvrđuju osvojeni mnogobrojni trofeji i priznanja diljem naše županije. Ubojita desnica i prodor bili su mu nešto što nitko nije mogao pratiti od sportskih protivnika. Danas  se skrasio u Nk Kaptolu kojem je donio dvije uzastopne titule i to nakon dugih 29 godina. U međuvremenu položio za trenersku licencu i vodi i uči one najmlađe koji tek u nogomet ulaze.

Oglas

 

KREŠIMIR BRKIĆ

Krešimir Brkić trener juniora požeške slavonije rođen je 1981, godine u Požegi gdje je učinio i svoje prve nogometne korake, poznati hrvatski nogometaš koji je najpoznatiji po igranju u Rijeci, Osijeku i u Hrvatskoj reprezentacije. Igrao na poziciji srednjeg veznog. Kao trener poseban je po pravilnoj prehrani jer svakog igrača u svome klubu podučava zdravom načinu prehrane i zdravom načinu života. Vrlo iskusan, razuman i dobar trener. Zbilja se od takve legende ima što naučiti.

Klubovi u karijeri: NK Slavonija Požega, NK Osijek, HNK Rijeka, NK Kamen Ingrad, HNK Cibalia, NK Hrvatski Dragovoljac, NK Rudeš, NK Bela Krajina, NK Slavija Pleternica