1/16 finala: Ivana Džamarija vs Mladen Bartolović

Druga dama u izboru legende je Ivana Džamarija koja je kao i Kaja Ileš uspješno prošla kroz pretkolo, a sada ju čeka još jedan vrlo jak protivnik, legenda Cibalije i HNL-a Malden Bartolović.

IVANA DŽAMARIJA
Oglas

Ivana je rođena pod Srđem, u Dubrovniku 1982. godine, od malena je krenula s odbojkom i to vrlo uspješno. Nastupi u mlađim kategorijama nacionalne ekipe vrhunac su imali u Moskvi na Olimpijadi mladih, u tada iznimno moćnom dubrovačkom klubu izrasla je u vrhunsku igračicu, osvojila je između ostalog i naslov prvaka Europe, a u Vukovar je stigla kao senzacionalno pojačanje, srasla s gradom na Dunavu i u njemu ostvarila najveće rezultate kluba u samostalnoj Hrvatskoj.

Oglas

Odbojkasku karijeru započela u OK Cvijeta Zuzorić(Dubrovnik) 1994. god. koja se fuzionira sa Ok Dubrovnikom 1996. i postaje Ok Dubrovacka Banka.
-Sa Dubrovackom Bankom niz godina osvaja prvenstva i kupove Hrvatske a 1998. osvaja i naslov europskog prvaka.
-članica je kadetske reprezentacije sa kojom odlazi na Olimpijadu mladih 1998. u Moskvu.
-u Dubrovniku ostaje do kraja 1999. god i nastupa za prvi tim koji igra 1. ligu i Ligu prvaka
-Sa Dubrovnikom niz godina osvaja kadetska i juniorska prvensta Hrvatske.
-Postaje clanica i juniorske reprezentacije. Krajem 1999. odlazi na polusezonu u Zagrebački Viadukt koji se natječe u 1 ligi Hrvatske. 2000. god odlazi u Slovenski Koper koji se natjece u 1 slovenskoj ligi i ostaje 2 sezone. 2002. god.dolazi u Kastelu DC koja tih godina je jedna od najačih ekipa u Hrvatskoj i natječe se u 1. ligi Hrvatske.

Oglas

2003. dolazi u Vinkovački Vibrobeton u kojem ostaje 3 sezone i natjece se i 1. ligi Hrvatske medu 4 najbolje ekipe. Od 2006 do 2012 je u ŽOK Vukovar s kojim osvaja 2 puta Kup Hrvatske, proglašena najboljim smečerom 2010 godine na zavrsnici Kupa Hrvatske i najboljim sportašem grada Vukovara i Vukovarsko srijemske županije za 2009. godinu.
Završava trenersku skolu i uključena je 4 godine u rad s mlađim dobnim kategorijama Vukovara, a 2012. godine završava karijeru nakon ozljede.

TRENERSKA KARIJERA

Trener je mlađih dobnih kategorija u ŽOK Vukovar od 2008. do 2012. godine.
2017. godine postaje 1. trener seniorskom tima Žok Enna Vukovar koji se natječe u Prvoj nacionalnoj odbojkaškoj ligi sa kojim osvaja 1. mjesto i ulazak u Superligu. 2017/2018 pomoćni je trener U 15 reprezentacije Hrvatske. 2018/2019 natječe se u Superligi među najboljih 8 ekipa u Hrvatskoj, sa ekipom je izborila nastup u polufinalu Kupa Hrvatske.
Pomoćni je trener U-17 reprezentacije Hrvatske u sezoni 2018/2019 i sezoni 2019/2020 sa ekipom koja je priprema za europsko juniorsko prvenstvo. 2019/2020 natječe se u Superligi među 10 najboljih ekipa Hrvatske i sezonu završava na 5. mjestu.

Klubovi u karijeri: OK Cvijeta Zuzorić – Dubrovnik, OK Dubrovačka Banka –Dubrovnik, OK Viadukt –Zagreb, OK Koper – Koper Slovenija, OK Kaštela DC –Kaštela, ŽOK Vibrobeton –Vinkovci, ŽOK Vukovar i ŽOK ENNA Vukovar

MLADEN BARTOLOVIĆ

Omaleni hitronogi napadač jedna je od istinskih legendi Cibalije, a osim nebeskoplavog nosio je i dresove oba najveća hrvatska kluba Dinama i Hajduka. Karijeru je započeo u Segesti, a onda došao u Vinkovce gdje kreće njegov uspon. U Cibalijinom dresu postigao je 53 prvenstvena gola, a u 17 nastupa za izabranu vrstu Bosne i Hercegovine jednom je tresao suparničku mrežu. Nakon završetka igračke karijere sjeo je na klupu Bedema iz Ivankova, odradio sjajan posao i izborio se za priliku u Cibaliji gdje je isto tako radio dobar posao, no uz sve probleme koji su klub tada pritiskali nije uspio duže sačuvati posao.