1/16 finala: Edin Mujčin vs Tomislav Pavličić

Nakon što je u prvom krugu “poderao” Davora Šukera Tomislav Pavličić ima još jedan žestok obračun protiv prave nogometne legende, ovoga puta na redu je Edin Mujčin, vidjet ćemo s kakvim ishodom.

EDIN MUJČIN
Oglas

Edin Mujčin rođen je 1970. godine u Gornjim Kolibama u Bosni i hercegovini, Edina ne treba posebno predstavljati nogometnoj javnosti. Legenda HNL-a je 4 godine nastupao za Marsoniju, kad je u siječnju 1996. godine otišao u zagrebački Dinamo s kojim je osvojio ukupno 11 trofeja i nastupao u Ligi Prvaka protiv tada vrlo moćnog Manchester Uniteda pod ravnanjem legendardnog Alexa Fergusona. Svim navijačima Dinama je sigurno ostala urezana utakmica na Old Traffordu kada su modri odigrali 0-0, a BBB nadglasali domaće navijače. Pravi šmeker, nogometni romantik , jedan od onih zbog čijih se lucidnih poteza dolazi na stadion, bio je jedan od najboljih u onoj nezaboravnoj Dinamovoj 5:0 pobjedi protiv Partizana kada je izravno sudjelovao u prva tri modra pogotka. U karijeri je nastupao i za Kamen ingrad, pa je u požeštini svima ostao u prekrasnom sjećanju iako je već bio u pomalo poznim igračkim godinama. Nakon završetka karijere u Zelini, još jednom se reaktivirao i igrao za BSK Brdovec, koji mu je i službeno posljednji klub u karijeri. Zadnjih nekoliko godina radi kao pomoćni trener u zagrebačkoj Lokomotivi.

TOMISLAV PAVLIČIĆ
Oglas

Tomislav Pavličić rođen je u prosincu 1983. godine i za njim je jedna sjajna karijera, pogledajte samo ovaj popis: Prvak 2. HNL s Cibalijom, prvak 3.HNL sa Suhopoljem, osvojeno 3. mjesto u 1. HNL i izboren odlazak u Europu s Cibalijom, državni prvak Slovenije s NK Maribor, Europa liga (Videoton, Hibernian, Palermo), tri puta polufinale Hrvatskog kupa s Cibalijom, finale kupa s Mariborom, prvak 1. ŽNL s NK Dilj Vinkovci,  Ulazak u MŽNL- Osijek-Vinkovci s Diljem, a po talentu je to čak moglo i trebalo i bolje!

Oglas

Legendarni vinkovački španer popularnog nadimka Šlajfo dobro je znan nogometnoj javnosti diljem Slavonije i Baranje, ali i šire jer je osim dubokog traga u vinkovačkom i slavonskom nogometu imao i zapažene partije u Mariboru gdje je igrao s jednim od najpoželjnijih igrača današnjice Josipom Iličićem iz Atalante. YouTube je pun Tomislavovih majstorija, a trade mark mu je uvijek bio slobodnjak pa tako možete vidjeti kako je ubio pauka dok Subašić uljepšava pogodak letom koji je bio kratak. Mnogi su vratari mogli samo pogledom pratiti Šlajfine slobodnjake, a njegovim majstorijama se mogu i dan danas diviti svi koji redovito prate Dilj na njegovim utakmicama, a svoj bogomdani talent na sreću i radost svih nogometnih zaljubljenika odlučio je prenositi na najmlađe tako da je u Dilju uz igračke zadatke Tomislav i jedan od trenera u školi nogometa. On i njegov brat Dejan koji je trener seniora već nekoliko godina u miru stvaraju ugledan klub koji sjajno radi u sjeni Cibalije.