/Zoran Zekić uoči puta u Moldaviju NEMA DVOJBI OKO POČETNE JEDANAESTORICE
zekić nkos

Zoran Zekić uoči puta u Moldaviju NEMA DVOJBI OKO POČETNE JEDANAESTORICE

Trener Zoran Zekić održao je konferenciju za novinare uoči puta u Kišinjev na prvi susret 1. kvalifikacijskog kruga Europske lige, protiv moldavskog Petrocuba. Izdvojili smo neke od najzanimljivijih odgovora na pitanja izvjestitelja, kada je riječ o novom europskom iskušenju Bijelo-plavih.

Ozljede – Barać i Grgić su izvan stroja, kao i Grezda i Ejupi od ranije. To su neke teškoće koje imamo na startu.

Zadaća – Mislim da su svi svjesni što nas tamo čeka i što nam ova utakmica znači te kako se moramo ponašati na terenu. Vjerujem u svoju momčad koja se mora postaviti autoritativno.

Očekivanja – Nadam se da ćemo prikazati kvalitetnu partiju i prema naprijed i prema natrag i da ćemo se kući vratiti s pozitivnim rezultatom. Moramo tu utakmicu izvući na kvalitetu i znanje, pa i na „mišiće“ ako bude trebalo.

Sastav – Momčad je poznata, od prve će minute igrati: Malenica, Lončar, Radeljić, Šorša, Barišić, Škorić, Mioč, Hajradinović, Bočkaj, Boban i Marić.

Protivnik – Oni se ne namjeravaju predati, motiv će im biti velik, kao primjerice naš protiv PSV-a prošle sezone jer im je ovo prvi izlazak u Europu.

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.