/Ženska seniorska reprezentacija na pripremama za WGP KATARINA PAVIČIĆ I DALJE U REPREZENTATIVNOM POGONU
hrvatska

Ženska seniorska reprezentacija na pripremama za WGP KATARINA PAVIČIĆ I DALJE U REPREZENTATIVNOM POGONU

Nakon kvalifikacijskog turnira za Svjetsko prvenstvo koji se krajem svibnja i početkom lipnja održavao u Osijeku, naša se ženska seniorska reprezentacija ponovno okupila na pripremama u Sloveniji, ovog puta za turnir World Grand Prix koji se održava tijekom srpnja diljem svijeta.

Reprezentativke pod vodstvom izbornika Miroslava Aksentijevića, pomoćnog trenera Emila Baltića i fizioterapeuta Tonija Licarda krajem lipnja putuju u Argentinu na prvi krug natjecanja, potom u Kazahstan na drugi krug, a treći krug turnira igra se u Varaždinu od 21.-23. srpnja 2017. Na njemu uz naše reprezentativke igraju Argentina, Puerto Rico i Bugarska.

U sklopu priprema, reprezentacija će ovu subotu, 17. lipnja s početkom u 18:00 sati u školskoj sportskoj dvorani u Pazinu odigrati prijateljsku utakmicu protiv američkog sveučilišta.

Na pripremama u Drašu okupile su se Nikolina Božičević, Lara Štimac, Ema Strunjak, Katarina Pavičić, Jelena Šunjić, Matea Ćurak, Lara Vukasović, Lucija Mlinar, Katarina Luketić, Tea Jurić, a pridružit će im se još Rene Sain, Božana Butigan, Samanta Fabris i Natalia Tomić.

Podijeli
  •  
  •  
  •