/Zeleni uragan ruši sve pred sobom ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP
valpovka

Zeleni uragan ruši sve pred sobom ŽUPANIJSKI NOGOMETNI KUP

Jučer je zaključeno prvo kolo Županijskog nogometnog kupa NS Osijek. Nakon što je branitelj naslova Đakovo Croatia ranije u lutriji jedanaesteraca bila bolja od Vihora, danas su joj se u drugom kolu pridružili BSK Bijelo Brdo, Valpovka i Višnjevac.

Samo je BSK opravdao ulogu favorita u jučerašnjim utakmicama, ali puno teže od očekivanog. BSK je dva ranga iznad Baranja Belja, bori se za sami vrh 3. HNL dok je Baranja u sredini 1. ŽNL ali je propisno namučila favoriziranog gosta. Iako je i sama Baranja gost u Šećerani. BSK je na kraju upisao 3:1 pobjedu i u sljedećem kolu ide na noge Đakovu koje u ovom natjecaju djeluje nezaustaljivo već dvije godine.

Valpovka igra u briljantnoj formi u posljednje vrijeme, u prvenstvu ruše sve prepreke pred sobom kao od šale i iznimno su ozbiljan kandidat da sustignu i prestignu Radnički, a sada i u kupu pokazuju da imaju velike ambicije. Iako trener Brkić stalno “kuka” na mali fond igrača oni kao da samo pojačavaju ritam kako sezona odmiče. Zeleni uragan ruši sve pred sobom, imaju krasnu atmosferu i 15ak dana prije kraja sezone niti dvostruka kruna ne djeluje kao nemoguća misija! Belišće je vlapovački Sportski park napustilo pognute glave nakon jedanaesteraca. Zanimljivo je da je četvrtfinale kupa kasnilo dobrih pola sata jer se na utakmici nisu pojavili suci, no o tom detalju ćemo opširnije danas jer smo dobili vrlo zanimljivo priopćenje iz NK Valpovka koje bi moglo dobrano uzbuditi duhove u osječkom nogometu.

Višnjevac isto tako igra u dosta dobroj formi, ali objektivno pred susret je Čepin ipak bio lagani favorit s obzirom da ipak igra u trećeligaškom društvu, no momčad trenera Vuice odradila je odličnu partiju i pred svojim gledateljima došla do 2:1 pobjede za koju je najzaslužniji Toni Bilandžić. Višnjevcu narednog tjedna slijedi neugodno gostovanje u Valpovu.

1. VIHOR – ĐAKOVO CROATIA 4 : 5 (jedanaestercima)

2. BARANJA BELJE – BSK 2 : 3

3. VALPOVKA – BELIŠĆE 5 : 4 (jedanaestercima)

4. VIŠNJEVAC – ČEPIN 2 : 1

DRUGO KOLO: 22. ili 24.05.2018. godine u 18:00 sati

1. ĐAKOVO CROATIA – BSK

2. VALPOVKA – VIŠNJEVAC

Podijeli
  •  
  •  
  •