/Završena su natjecanja drugih ŽNL NS Vinkovci, Vukovar i Županja POBJEDNICI LIGA SU MLADOST PRIVLAKA, SINĐELIĆ TRPINJA I SLADORANA ŽUPANJA
NK Mladost Privlaka

Završena su natjecanja drugih ŽNL NS Vinkovci, Vukovar i Županja POBJEDNICI LIGA SU MLADOST PRIVLAKA, SINĐELIĆ TRPINJA I SLADORANA ŽUPANJA

Završena su natjecanja drugih ŽNL NS Vinkovci, Vukovar i Županja.

Prvak druge ŽNL NS Vinkovci je odavno poznat, Mladost iz Privlake je ostvarila pravo igranja u prvoj ŽNL iduće sezone. Iz lige sigurno ispada HNK Hrvatski sokol iz Mirkovaca. Novi član druge ŽNL NS Vinkovci je momčad Zrinskog iz Tordinaca koja je osvojila prvo mjesto u trećoj ŽNL. O ekipi Mladosti ovisi Đezelem jer ukoliko Privlačani odluče ostati u ovom rangu klub iz Korođa će isto tako preseliti u treću ŽNL, ali samo u slučaju da iz prve ŽNL ispadne klub iz vinkovačkog NS što je vrlo teško očekivati jer su najugroženiji klubovi u prvoj ŽNL iz NS Vukovar.

2 vi re

 

2 vi tab

 

Derbi je u zadnjem kolu odigran isključivo zbog prestiža i ekipi Bršadina je za utjehu pripala pobjeda nad prvakom Sinđelićem koji je stekao pravo igranja igranja u prvoj ŽNL. Iz lige je siguran putnik u niži rang natjecanja ekipa koja je zauzela posljednje mjesto, a to je ekipa Mladosti koja ima jedan oduzeti bod pa je unatoč tri pobjede i boljem omjeru s Mohovom ipak zauzela posljednje mjesto. No niti Mohovo nije sigurno jer ukoliko Sinđelić odluči i iduće sezone igrati drugu ŽNL i Mohovo i Mladost će put  treće ŽNL jer svakako iz prve ŽNL ispada Radnički iz Vukovara. Čak je i Dunav u opasnosti ukoliko se i Croatia iz Bogdanovaca oprosti s prvom ŽNL, a i Borac iz Bobote teoretski može ispasti tako da klubovi s dna ne mogu mirno spavati. Novi član druge ŽNL NS Vukovar je Hajduk iz Tovarnika koji je zauzeo prvu poziciju u trećoj ŽNL svog saveza.

2 vu rez

 

2 vu tab

 

Sladorana je novom uvjerljivom pobjedom potvrdila da je uvjerljivo najbolja momčad lige koja ima pravo nastupa u prvoj ŽNL iduće natjecateljske sezone, a iz lige nitko neće ispasti jer je ovo zadnji rang natjecanja u NS Županja.

2 žu re

 

2 žu tab

 

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.