/Završen proljetni dio natjecateljske sezone gimnastičara HRVATSKI SOKOL IZ VINOOVACA IZVRSTAN
Postolje_seniorke_D

Završen proljetni dio natjecateljske sezone gimnastičara HRVATSKI SOKOL IZ VINOOVACA IZVRSTAN

Pretposljednje natjecanje u proljetnom dijelu sezone na kojem je nastupio Gimnastički klub “Hrvatski sokol” Vinkovci održano je u Valpovu u subotu, 19.5. 2018. – 3. kolo Kupa Hrvatske, regija Istok u ženskoj sportskoj gimnastici, C program. Nastupila je ukupno 141 gimnastičarka iz 9 klubova – iz Osijeka – GD Osijek Žito i GK Inova Gim, Valpova, Požege, Belog Manastira, Đakova, Vukovara, Slavonskog Broda i Vinkovaca u kategorijama mlađih kadetkinja, kadetkinja, mlađih juniorki, juniorki i seniorki.

U kategoriji kadetkinja, male Vinkovčanke u sastavu Ana Škripač, Ana Božić, Ana Džaja, Petra Kolarić, Luna Aničić i Iva Rupčić osvojile su ekipno 5. mjesto. Najbolje pojedinke bile su Ana Škripač na 18. i Ana Božić na 25. mjestu od ukupno 35 gimnastičarki.
Najbolja Vinkovčanka u kategoriji 32 mlađe juniorke bila je Nika Breški s osvojenim 5. mjestom, dok je Nora Horvat bila 19.
Naša najbolja seniorka Ena Vukić, osvojila je 10. mjesto u konkurenciji 28 gimnastičarki, dok je Dunja Perica bila 12.

Posljednje natjecanje u proljetnom dijelu sezone na kojem je nastupio Gimnastički klub “Hrvatski sokol” Vinkovci održano je u Belom Manastiru u subotu, 2.6. 2018. – 2. kolo Kupa Hrvatske, regija Istok u ženskoj sportskoj gimnastici, D program. Nastupilo je ukupno 83 gimnastičarke iz 6 klubova – Valpova, Požege, Belog Manastira, Vukovara, Slavonskog Broda i Vinkovaca u kategorijama kadetkinja, juniorki i seniorki.

Lana_Andjelic
Vinkovčanke su nastupile u kategoriji juniorki i seniorki.
Juniorke u sastavu Lana Anđelić, Lucija Becić, Željka Penić, Klara Šorli, Gabriela Dolanski i Sara Vukoja osvojile su 4. mjesto u konkurenciji 5 ekipa. Najbolja pojedinka bila je Željka Penić na 14. mjestu od ukupno 30 gimnastičarki.
Seniorke Ana Hemetek, Marija Klarić i Petra Šimunović za bod su izgubile 3. mjesto. Najbolja pojedinka bila je Ana Hemetek na 9. mjestu u konkurenciji 21 gimnastičarke.

Ovim natjecanjima završio je proljetni dio sezone, te se na jesen, u listopadu, nastavljaju 3. i 4. kolo, a onda i državno natjecanje.

Nika_Breski_5_mjesto

Podijeli
  •  
  •  
  •