/Oba Vuteksova glasa idu Mariju Meteru GLASALI SAŠA BERAREVIĆ I DANIJEL SPASIĆ
vuteks čepin1

Oba Vuteksova glasa idu Mariju Meteru GLASALI SAŠA BERAREVIĆ I DANIJEL SPASIĆ

Nogometaši Vuteksa odradili su jednu vrlo lijepu jesensku polusezonu, nalaze se u vrhu lige, a na samom vrhu ljestvice strijelaca nalazi se njihov kapetan i najbolji igrač Danijel Spasić koji je samim tim jedan od ozbiljnih kandidata za osvajanje titule najboljeg igrača jeseni u MŽNL.

Po mom mišljenju uz mog Spasića najbolji je bio Mario Meter koji je svojim iskustvom i znanjem predvodio Zrinski do jesenske titule. Smatram da je pošteno da netko bude iz njihovih redova, a tu je Meter po meni u prvom planu, najbolji je strijelac kluba s deset golova, igrom je možda još i više pridonio takvim rezultatima i moj glas ide njemu – rekao je trener Vuteks Sloge Saša Berarević.

Danijel Spasić je imao identičan izbor što se tiče najboljeg igrača jeseni:

 – Kada vi sada birali i trenera bi rekao Lelas iz Zrinjskog, jako dobro je posložio ekipu i imali su dobar niz rezultata i zasluženo su na prvom mjestu na tablici. A igrač Mario Meter isto iz Zrinjskog, igrač koji igra na više pozicija i drži svoju ekipu u vrhu lige.

Oba glasa Vuteksa tako su otišla na istu adresu, pa tako iskusni Mario Meter sada vodi na ljestvici najboljih igrača MŽNL s ova dva glasa, dok po jedan imaju Slavko Barat iz Borca te Meterov suigrač Denis Pintarić.

Podijeli
  •  
  •  
  •