/Vuteks i Našk pobjednički završili sezonu DANAS SE IGRA 6 UTAKMICA 30. KOLA
našk

Vuteks i Našk pobjednički završili sezonu DANAS SE IGRA 6 UTAKMICA 30. KOLA

Jučer su odigrane prve dvije utakmice posljednjeg 30. kola Međužupanijske lige Slavonije i Baranje. U njima su se bodovima osladili Vuteks i Našk a nekako je dojam da su svi jedva dočekali da padne zavjesa na sezonu. Danas se igra preostalih 6. Utakmica.

VUTEKS SLOGA – ŽELJEZNIČAR 5:1

Vuteks je sa stilom završio sezonu uz 5 komada u mreži gostiju iz Slavonskog Broda. To su im gosti maksimalno olakšali došavši u Vukovar sa samo deset igrača..

– Za kraj smo odradili dobru utakmicu i pobjedom zaključili sezonu kojom mogu biti zadovoljan unatoč svim problemima koji su nas pratili. Bitno nam je da nam se Spasić oporavio i da će biti spreman za početak priprema. Što se same utakmice tiče nema smisla nešto komentirati kad su gosti došli sa deset igrača, samo im želim da se poslože i sljedeće sezone budu pravi – komentar je Saše Berarevića, trenera Vuteksa.

– Mi smo poharani ozljedama i odlascima i onda nam jos puno igrača ode na Igre mladih. Čestitam Vuteksu na pobjedi i korektnoj igri, a nama je kraj sezone došao u pravo vrijeme – riječi su Borisa Brice, trenera Željezničara.

JADRAN – NAŠK  0:1

Vjerojatno posljednji prognanički prvenstveni ogled Jadran je završio minimalnim porazom od Naška.

– u otvaranju smo primili gol i nakon toga se trgnuli i odigrali stvarno dobro iako je bilo strasno teško igrati. Stvorili smo puno šansi ali nismo imali sreće da nešto uđe, zapucali smo i penal, a gosti su praktično iz jedinog udarca po golu zabili i odnijeli pobjedu – rekao nam je Perica Josić, kapetan Jadrana.

– Došli smo rasterećeno odraditi zadnje kolo i to bez nekoliko igrača. U samom otvaranju smo dosli do prednosti i to do kraja znalački sačuvali. Iako je domaćin dva puta pogađao okvir gola smatram da je pobjeda s obzirom na prikazano trebala biti i uvjerljivija. Čestitam svim akterima na fer i korektnoj utakmici. Još jednom se pokazalo da nam bolje ide u gostima nego na nasem terenu – riječi su Adama Pastve nakon utakmice.

Podijeli
  •  
  •  
  •