/Vukovarke troskokom preko Brda VUKOVARKE OSIGURALE SUPERLIGU SLJEDEĆE SEZONE
žok enna vukovar

Vukovarke troskokom preko Brda VUKOVARKE OSIGURALE SUPERLIGU SLJEDEĆE SEZONE

Odbojkašice Vukovara gostovale su u Splitu u osmom kolu “Mini lige” kod OK Brda i upisale uvjerljivu 3:0 pobjedu kojom su stigle nadomak potvrde prvog mjesta u ovom dijelu natjecanja, ili možemo realnije reći 5. mjesta prije doigravanja.

71. OK POREČ – OK MARINA KAŠTELA 3:1 (28:26,26:24,15:25,27:25)
72. OK BRDA – ŽOK ENNA VUKOVAR 0:3 (21:25,23:25,24:26)
Zaista važna pobjeda za nas u svakom smislu! Cure su se borile i jako sam ponosna na njih s obzirom da cijelu sezonu mučimo se s povredama i igramo u postavi koja nije bila u planu.Pokazale su da smo ekipa sa karakterom i da kad gubimo 23:16 u 3 setu mogu okrenut set u svoju korist i dobit ovu tešku utakmicu protiv kvalitetne ekipe Brda 3:0. Sa ovom utakmicom smo riješili svoj ostanak u ligi ali to nije naš kraj, pokušat ćemo zadržat 5. mjesto što je uspjeh za ovu ekipu koja je ušla ovu godinu iz prve lige i sa svim problemima sa kojima se borimo cijelu sezonu – rekla je za Sportalo trenerica Enne Ivana Džamarija.
Enna Vukovar je dočekala pozitivan ishod i u drugoj utakmici u kojoj je Poreč slavio protiv Marine Kaštela pa je sada prednost pred Kaštelankama velikih 8 bodova, pred posljednjim Porečom nedostižnih 14 pa su od danas Vukovarke i matematički potvrdile da će i sljedeće sezone igrati u Superligi što je i bio primarni zadatak za ovu sezonu. Dakle, već u veljači sezona se može proglasiti uspješnom, a sve do kraja će biti dodatni bonus.
Podijeli
  •  
  •  
  •