/Višnjevčani marljivo rade, trener Šarić daje prigodu svima da se pokažu ŠARIĆ OČITO NE TRAŽI REZULTAT NEGO IGRAČE ZA POČETNU POSTAVU
višnjevac

Višnjevčani marljivo rade, trener Šarić daje prigodu svima da se pokažu ŠARIĆ OČITO NE TRAŽI REZULTAT NEGO IGRAČE ZA POČETNU POSTAVU

Višnjevčani marljivo rade, trener Šarić daje prigodu svima da se pokažu.

Trener Antonio Šarić u uvodne dvije utakmice koristio je velik broj igrača što se odrazilo na rezultat i dva poraza u te dvije utakmice, ali sigurno je dobio jasniju sliku na koga može računati kada dođu one bitnije utakmice, kada krene borba za bodove.

Nakon uvodnih tjedan dana priprema, plavi su odigrali i prvu pripremnu utakmicu, a gost na ŠRC bio je ambiciozni mađarski trečeligaš PMFC iz Pečuha. Nakon jedne borbene utakmice gosti su se pokazali kao kvalitetniji protivnik i slavili rezultatom 1:3 (0:1). Golove su postigli Havasi (36), Grabarics (53) i Koller u 59 iz kaznenog udarca za goste, dok je jedini pogodak za višnje postigao Luka Marković u 68. također iz kaznenog udarca. Trener Antonio Šarić koristio je u ovoj utakmici sve raspoložive snage koje je imao.

U drugoj pripremnoj utakmici koju su odigrali u programu ljetnih priprema Višnjevčani su gostovali u Livani kod županijskog ligaša Nogometnog kluba Tomislava i doživjeli drugi poraz istim rezultatom kao i u međunarodnom susretu s Mađarima. Konačan rezultat je bio 3:1 (2:0). Strijelci za domaćina bili su Vedran Nikšić 2 puta i Igor Prijić udarcem s 11 metara, dok je jedini pogodak za Višnjevac zabio Marijan Mihaljević. Trener plavih Šarić koristio je ponovo usluge velikog broja igrača, točnije čak 25-orice.

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •