/Vinkovčani zlatni u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji KUP SLAVONIJE I BARANJE U VALPOVU
Duje_konj_s_hvataljkama

Vinkovčani zlatni u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji KUP SLAVONIJE I BARANJE U VALPOVU

U organizaciji GD „Hrvatski sokol“ Valpovo 12.5. 2018. održano je 2.kolo „Uni“, „B“ i „C“ programa regije Istok u muškoj sportskoj gimnastici na 56. kupu Slavonije i Baranje. Nastupilo je ukupno 25  gimnastičara iz GK „Inova-gim” Osijek, GD “Hrvatski sokol” Valpovo, GD “Sokol” Požega, GK “Sokol” Slavonski Brod i GK “Hrvatski sokol” Vinkovci. Vinkovački klub nastupio je s jednim gimnastičarem u B, jednim u C i 6 gimnastičara u univerzalnom programu.

U univerzalnoj kategoriji mlađih kadeta, Vinkovački gimnastičari u sastavu Adam Brandić, Arijan Tomonji, Fabijan Matković, Pavao Očevčić i Roko Maslać, osvojili su prvo mjesto. U pojedinačnoj konkurenciji Pavao Očevčić osvojio je 1. mjesto i zlatnu medalju, Arijan Tomonji  bio je treći, Fabijan Matković 4., Roko Maslać 5. i Adam Brandić 6.

U univerzalnoj kategoriji dječaka Vinkovčanin Marin Pinter osvojio je 1. mjesto.

U kategoriji kadeta B programa u pojedinačnoj konkurenciji Duje Ramljak osvojio je 1. mjesto.

U kategoriji kadeta C u pojedinačnoj konkurenciji Luka Rajković bio je treći u konkurenciji 7 gimnastičara.

Također u subotu, 12. svibnja, 28 gimnastičara GK “Hrvatski sokol” Vinkovci bili su u Osijeku na Promenadi dio projekta “Najduža špaga na svijetu”, koji je bio uvod u natjecanje Svjetskog kupa u gimnastici u Osijeku, koji će svoja finala imati 26. i 27. svibnja.

IMG_20180512_181713

Podijeli
  •  
  •  
  •