/Vinkovčani Roko Zrilić i Elena Rimac pobjednici turnira u Valpovu U NEDJELJU NASTAVAK U KATEGORIJI U-14
cof

Vinkovčani Roko Zrilić i Elena Rimac pobjednici turnira u Valpovu U NEDJELJU NASTAVAK U KATEGORIJI U-14

VALPOVO  Prošlog vikenda odigrano je OP Grada Valpova u konkurenciji do 12 godina.

Nastupili su igrači i igračice iz većine slavonskih klubova Osijeka, Vinkovaca, Đakova, Našica, Broda, Borova i  Zagreba. Kod dječaka su oba finalista bila iz TK Vinkovci, a pobijedio je Roko Zrilić rezultatom 61 60 svog suigrača iz kluba Leona Mićića. U konkurenciji djevojčica pobjeda je također otišla u Vinkovce. U finalu Elena Rimac je pobijedila Saru Barbarić iz TK Slavonija Žito 63 61. Od domaćih igrača iz Valpova, nastupio je Ivan Bilić. U svojoj grupi ostvario je jednu pobjedu protiv Jagora Juriča iz TK Vinkovci 60 61, a u meču za prolazak skupine, tijesno je izgubio 63 36 36 od Patricka Valentića iz TK Osijek.

Ovog vikenda na rasporedu je OP Grada Valpova do 14 g. Susreti počinju ujutro od 9.00 sati u obje konkurencije, a iz TK Valpovo nastupit će Danijel Jovinac i Katja Cvenić.

U subotu po završetku dječjeg natjecateljskog dana kreće završnica mastersa Valpovačke piramide. U 15.00 sati nastupaju Damir Greis i Zvonko Jaman, finalisti u konkurenciji 50+, a u nastavku s početkom od 17.00 sati nastupaju najbolji ove godine u konkurenciji do 50 g., Kristijan Lacković i Filip Slamek.

Po završetku mečeva slijedi proglašenje najboljih ove godine i večera za sve sudionike piramide. Treće mjesto mastersa + 50 g pripalo je Zorislavu Peterneku koji je rezultatom 63 61 pobijedio Samira Valdina.  Treća mjesta u konkurenciji do 50 g osvojili su Kristijan Jarić i Matko Andrišić, dok plasman 5.-8- mjesta dijele Andrej Bilić, Josip Cvenić, Ivica Floreani i Samir Pohižek

U nedjelju se nastavlja turnir do 14 g.

Podijeli
  •  
  •  
  •