/Viktorija će testirati Split, Osječanke nastavak pobjedničke serije traže protiv Rijeke ČETVRTO KOLO 1. HNLŽ
Foto: ŽNK Osijek

Viktorija će testirati Split, Osječanke nastavak pobjedničke serije traže protiv Rijeke ČETVRTO KOLO 1. HNLŽ

Žensko prvenstvo se polako zagrijava, nakon uvodna 3 kola sve je prema očekivanju, barem što se tiče onoga najvažnijeg a to je borba za titulu prvakinja. Osječanke igraju briljantno na početku sezone, pokazuju i dokazuju da su prejake za konkurenciju, no za razliku od dosadašnjih sezona kada nije postojala baš nikakva konkurencija, ove godine ŽNK Split ima vrlo dobru ekipu pa postoji određena draž koja očito pozitivno djeluje na naše djevojke koje djeluju iznimno motivirano dokazati i pokazati da su i dalje najbolje, pa čak i bez najbolje igračice u Hrvata – Maje Joščak.

Četvrto prvenstveno kolo na Mačkamamu dovodi ekipu Rijeke koja je sasvim pristojno ušla u sezonu, iz 3 susreta zaradile su 4 boda, sigurno će i nastaviti sa skupljanjem bodova, no naravno ne u Osijeku. Prepotentno i bahato možda zvuče najave ovih utakmica Osijeka, no jednostavno je ogromna razlika u kvaliteti da bi se nešto moglo dogoditi osim mirne pobjede Perkovićeve družine. Naravno, i dalje je zanimljiva borba fenomenalno raspoloženih Andrlić i Balić koje nemilice trpaju protivničke mreže, za sada je Lorena za jedan gol u prednosti, a vidjet ćemo kako će raspoložene biti u nedjelju od 15:30 sati.

Druge predstavnice Slavonije u prvoligaškom društvu su Brođanke koje čeka nemoguća misija, gostovanje u Splitu. Kako smo objektivni kada je u pitanju dvoboj Osijeka s bilo kim, tako valja reći da je Brođankama ovoga puta definitivno namjenjena podređena uloga s jednim jedinim ciljem – dobiti što manje. Ponekada je i to sportski, boriti se za časan poraz, a časan je svaki kada daš svoj maksimum, pa čestitaš boljem od sebe. U nogometu su čuda moguća, no ne događaju se svaki dan, dobra partija brodskih nogometašica i uzdignuta čela bit će ovoga puta vjerojatno glavna nagrada, a bodove će Brođanke tražiti na nekim drugim terenima i s nekim drugim protivnicima.

žene

Podijeli
  •  
  •  
  •