/Vida i Mandžo nakon još jednog plasmana na veliko natjecanje CILJ SMO OSTVARILI - IDEMO U RUSIJU!
vida modrić lovren hns

Vida i Mandžo nakon još jednog plasmana na veliko natjecanje CILJ SMO OSTVARILI - IDEMO U RUSIJU!

Nakon odrađene uzvratne utakmice u Grčkoj i plasmana na još jedno veliko natjecanje naši zastupnici u reprezentaciji dali su svoje viđenje ostvarenja cilja.

“Moram čestitati suigračima, odigrali smo uistinu mušku utakmicu. Nije bilo ugodno oku, nije to bilo lijepo gledati, i naši navijači sigurno nisu zadovoljni, ali bio je to pravi rat na terenu i ključno je što nam Grci nisu stvorili niti jednu ozbiljnu šansu”, poručio je Domagoj Vida poslije utakmice.

“Cilj smo ostvarili, idemo u Rusiju, a ovo je pobjeda za sve koji su vjerovali u nas. Proslavit ćemo do zrakoplova, a onda ponovno idemo svatko svojim putem”, dodao je.

“Cilj je bio otići na Svjetsko prvenstvo i naravno da smo presretni. Odigrali smo onako kako smo se dogovorili, kako nam je izbornik rekao. Očekivali smo borbenu, pomalo grubu igru jer su oni morali hvatati rezultat. Držali smo se plana i dobro ga odradili”, sažeo je Mario Mandžukić.

Mandžukić je zbog ozljede morao propustiti sraz na Maksimiru, no u Pireju je zaigrao punom snagom.

“Nisam osjećao nikakvu nervozu. Osjetio sam probleme sa zadnjom ložom prije prve utakmice, ali vjerujem u svoje suigrače. Bilo mi je teško što nisam mogao igrati, no vidjelo se s koliko dobrih igrača raspolažemo”, dodao je.

Foto HNS

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.