/Vida dočekan u Istanbulu izuzetno srdačno od strane navijača Bešiktaša GOTOVO TISUĆU NAVIJAČA DOŠLO JE POZDRAVITI I DOČEKATI NOVOG IGRAČA BEŠIKTAŠA
domagoj vida bešiktaš yt

Vida dočekan u Istanbulu izuzetno srdačno od strane navijača Bešiktaša GOTOVO TISUĆU NAVIJAČA DOŠLO JE POZDRAVITI I DOČEKATI NOVOG IGRAČA BEŠIKTAŠA

Vatreni Turci nisu niti ovoga puta propustili prigodu pokazati koliko vole nogomet, ali i koliko cijene hrvatske igrače. Našeg reprezentativca Domagoja Vidu dočekalo je gotovo tisuću navijača istanbulskog prvoligaša koji su mu poželjeli doista lijepu doborodošlicu.

Vida se tako nakon dugo vremena i dugoročnog transferiranja konačno našao u Istanbulu gdje se pridružio svom suigraču iz reprezentacije Mateju Mitroviću. Tako će u novu kalendarsku godinu trenutno četvrtoplasirana momčad turskog prvenstva ući s dva slavonska stopera.

Foto SS YT

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.