/Veterani preuzeli Bedem iz Ivankova ZA NOVOG PREDSJEDNIKA JE IZABRAN STJEPAN ŠIMIĆ
bedem

Veterani preuzeli Bedem iz Ivankova ZA NOVOG PREDSJEDNIKA JE IZABRAN STJEPAN ŠIMIĆ

Prepuna je bila terasa klupskog kafića NK Bedem Ivankovo sa simpatizerima,njih otprilike 150 koji su nazočili  Izvanrednoj i Izbornoj Skupštini.Za razliku od prethodne koja je  održana prije tri tjedna i koja je bila veoma burna jer su pljuštale ostavke Upravnog i Nadzornog odbora ova Skupština je završila uredno i bez ikakovih problema.Sukladno članku 22. Statuta kluba i na traženje 37 od 106 članova skupština što predstavlja 1/3 članova skupštine i njihovom predloženom dnevnom redu sazvana je ova Izvanredna izborna skupština uz sljedeći Dnevni red:

1.Otvaranje skupštine

2.Himna,minuta šutnje za odavanje počasti za sve preminule članove NK Bedem

3.Uvodna riječ predsjednika skupštine

4.Usvajanje dnevnog reda

5.Izbor radnog predsjedništva

6.Izbor radnih tijela skupštine: zapisničar,dva ovjerovitelja zapisnika,verifikacijska komisija (3.člana)

7.Izvješće verifikacijske komisije

8.Prijedlog i prihvaćanje poslovnika o radu skupštine

9.Izbor predsjednika

10. Izbor članova Izvršnog odbora

11. Izbor članova nadzornog odbora

12. Razno

13.Zaključivanje rada skupštine.

Nakon protokolarnog dijela i jednoglasno usvojenih prvih osam točaka na red je došla najinteresantnija i najzanimljivija deveta točka dnevnog reda koja glasi: Izbor predsjednika.Na prijedlog Dragutina Gagulića veterana i klupske legende koji je za predsjednika predložio Stjepana Šimića-Baću, a kako nije bilo drugih protukandidata,jednoglasnom odlukom 62 člana skupštine sa pravom glasa Stjepan Šimić-Baća izabran je za novog predsjednika NK Bedem Ivankovo.

Novi predsjednik se zahvalio na ukazanom povjerenju i odmah predložio i novi Upravni odbor u koji su ušli: Josip Raić-Sudar,Antonio Jelić,Dragutin Gagulić,Antonio Jergović,Mladen Miličević,Josip Barić,Tomislav Špoljarec i Jure Jurić. Jednoglasno izabran je i Nadzorni odbor u sastavu: Ivan Žgela -Meki,Mladen Zubčić i Luka Rajković.Sve odluke donešene su sa 62 glasa članova sa pravom glasa.

Novi predsjednik u svom obraćanju nazočnima bio je veoma kratak i rekao je između ostalog. “Zahvaljujem se skupštini na izboru i napominjem da su klub preuzeli veterani Bedema a ne ja.Tri tjedna smo čekali načelnika općine, a on bi najradije da se klub ugasi što mi nismo dozvolili”.

I bivši predsjednik Davor Majstorović zahvalio se veteranima što su se prihvatili teškog zadatka i zamolio novu Upravu da i dalje surađuje sa načelnikom općine Ivankovo.Bivši član U.O. Željko Galić rekao je da je o sudbini Bedema odlučila skupština i da je Bedem ostao Bedemašima te svesrdno trebamo pomagati Bedemu.Milan Miškulin veteran kuba tražio je da svi bez obzira tko to bio trebaju platiti ulaznicu na utakmicama..Predsjedavajući ove skupštine Krešimir Sambol,prije nego što je završio i zaključio rad skupštine rekao je slijedeće. “Svaka čast Stjepanu Šimiću-Baći  što se prihvatio dužnosti predsjednika. Zatomite svoje interese i pomognite Bedemu da klub funkcionira i ja vjerujem u vas” (A.Borić)

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.