/Veterani Bedema ugostili momčad iz Suhopolja za koje je nekada igrao trener Jurić NA GRACU VIĐENO 10 POGODAKA U ZANIMLJIVOJ UTAKMICI STARIH MAJSTORA
bedem

Veterani Bedema ugostili momčad iz Suhopolja za koje je nekada igrao trener Jurić NA GRACU VIĐENO 10 POGODAKA U ZANIMLJIVOJ UTAKMICI STARIH MAJSTORA

Veterani Bedema ugostili momčad iz Suhopolja za koje je nekada igrao trener Jurić.

“BEDEM”-“MLADOST 127″SUHOPOLJE 6:4 (3:0)

Ivankovo: Stadion “Grac” Gledatelja 30-tak. Suci:Stipe Jeličić-Suhopolje pomoćnici: Menegatti-Suhopolje Smolčić-Ivankovo.

Strijelci: 1:0 T.Naletilić u 10. min. 2:0 Raić-Sudar u 40. min.  3:0 Sambol u 42. min. 3:1 Glad u 51. min.(11 m.) 4:1 D.Miškulin u 52.min. 5:1 D.Miškulin u 61. min. 6:1 Kirin u 65.. min. 6:2 Raić-Sudar (autogol) u 73 min. 6:3 Doležal u 75. min. i 6:4 Perković u 89. min.

NK “BEDEM” IVANKOVO: Rako,Špehar,Jurić,S.Naletilić,Sambol,Skansi,Škof,T.Naletilić,M.Miškulin,T.Miškulin,Raić-Sudar (još su igrali: Stojić,Kirin,Jozić,Žgela,Šimunović,S.Rajković,Jelić,Šimić,Vučevac,Brozinić,Miličević,Zubić,Kovačević

NK “MLADOST 127” SUHOPOLJE: Albrecht,Doležal,M.Hodak,Perković,Vidić,Glad,Pešut,Dobreta, D.Hodak, Čolić, Tatić.(Još su igrali: Matovina,Ćubelić,Peula,Sertić i Grujić)

Zanimljivu i interesantnu utakmicu odigrale su veteranske momčadi Bedema i Mladosti 127 u kojoj je viđeno ukupno 10 pogodaka. Donedavni trener prvog tima Bedema Jure Jurić koji je svojedobno igrao i u Mladosti kada su bili prvoligaška momčad,dogovorio je je ovu prijateljsku utakmicu, na kojoj smo vidjeli dosta lijepih akcija, ali i dosta obostranih promašaja.

Najaktivniji igrač bio je Perković iz Mladosti 127 koji je pored postignutog pogotka u 89. minuti,promašio kazneni udarac u 38. minuti (pogodio vratnicu), a u 73. minuti svojom povratnom loptom primorao  još uvijek aktivnog prvotimca Bedema Raić-Sudara da sam sebi zabije autogol. Vrlodobri sudac Stipe Jeličić iz Suhopolja potpuno opravdano svirao je tri kazena udarca od koji je samo jedan iskorišten i to onaj u 51. minuti koji je iskoristio Glad za 3:1.

Prije toga u 15.minuti S.Naletilić je promašio kazneni udarac jer mu je vratar gostiju Albrecht  nogom obranio a u 38. minuti to isto je učinio i već opisani Perković.Od 10 zgoditaka svakako najljepši je bio onaj Kirina u 65. minuti za 6:1 kada je topovskim šutom odapeo sa 20-tak metara i matirao nemoćnog vratara gostiju. Uzvrat ovih dviju veteranskih momčadi dogovoren je u “trećem” poluvremenu. (A.Borić)

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •