/Velika pobjeda Filipa Poturovića NOVOGRADIŠČANIN NA BODOVE BOLJI OD TALIJANA
filip poturović

Velika pobjeda Filipa Poturovića NOVOGRADIŠČANIN NA BODOVE BOLJI OD TALIJANA

Svjetska boksačka liga ili WSB liga za hrvatsku momčad “Hrvatski vitezovi” krenula je osrednjim uspjehom, no za našeg Novogradiščanina Filipa Poturovića koji je odlukom sudaca rezultatom 2:1 pobjedio talijana Francesca Grandellia koji je već profesionalac krenulo je sjajno!

Hrvatske Vitezove predvodi trener Tomo Kadić, a za Vitezove nastupaju trojica hrvatskih boksača: Toni Filipi (BK Gladijator), Filip Poturović (BK Nova Gradiška) i profesionalac Ivan Njegač (10-4-0, 3 KO). Uz njih to su Bjelorus Jevgenij Karmiljčik – osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu 2017. godine, te srpski prvak u srednjoj kategoriji Aleksa Marković. Protiv ekipe Italian Thunder osim sjajnog Filipa do pobjede je došao još samo Toni Filipi.

Vrijedno sam radio posljednjih mjesec dana, pripremio sam se odlično za ovu bornu i na kraju se sav taj trud isplatio. Sada se vraćam u Gradišku, uzimam 2-3 dana odmora i onda ponovno priprema za novi meč koji imam 2. ožujka u Zadru kada se borimo protiv Francuza. Mislim da je ovo natjecanje stvarno odlična stvar za moj razvoj, imam priliku boriti se sa stvarno odličnim boksačima – kratko nam je rekao sjajni Filip Poturović čiju borbu možete pogledati večeras u 22,20 na HRT 2.

Hrvatski boksački savez u suradnji sa HRT-om omogućio je snimku ovog natjecanja koju možete pogledati već večeras u 22:20h na 2. programu HRT-a.

FOTO: www.worldseriesboxing.com

Podijeli
  •  
  •  
  •