/Večeras Vukovarke dočekuju moćnu Marinu Kaštela UZVRATNA UTAKMICA ČETVRTFINALA DOIGRAVANJA
enna vukovar

Večeras Vukovarke dočekuju moćnu Marinu Kaštela UZVRATNA UTAKMICA ČETVRTFINALA DOIGRAVANJA

Večeras u 19 sati u dvorani Osnovne škole Dragutina Tadijanovića vukovarske odbojkašice u uzvratu doigravanja dočekuju aktualne prvakinje Hrvatske Marinu Kaštela koja je u prvom susretu slavila rezultatom 3:1.

Već je taj susret pokazao da u Vukovaru ima snage za ozbiljno suprotstavljanje Marini, a večeras Zelene u kompletnom sastavu, uz sasvim sigurno veliku potporu s tribina žele do nove pobjede i majstorice za prolaz koja bi se odmah dan kasnije igrala u Kaštelama.

– Od Marine smo u srijedu u prvom kolu izgubile 3:1. Utakmica je bila teška, ali nije bilo dovoljno hrabrosti s naše strane zajedno s ozljedama ključnih igračica kao što je libero, Aleksandra Savić, dovele su do poraza. Ova dva dana koja smo imali za pripremu druge utakmice iskoristile smo za odmor koji je bio nužan nakon dugog puta te za saniranje ozljeda i tehničko-taktičku pripremu. Pokušat ćemo raznim taktikama te iskusnijom tehničarkom Marijetom Majer nadvladati visoke blokove igračica Marine Kaštele i na taj način doći do pobjede. Smatramo da je u ovoj utakmici naše najjače oružje snažan servis koji će biti maksimalno napadački kako usporili igru Kaštelanki. Igrat ćemo brže, napadat iz svih zona te postavljati blok u skladu s taktikom te se nadamo da ćemo Kaštelankama unijeti nemir u igru i natjerati ih na greške. Igrat ćemo snažno, maksimalno koliko možemo, iskoristiti naša najjača oružja, napadati sa sredine i nadamo se riskantnim servisima doći do pobjede i do 3. utakmice za koju smatramo da će biti najneizvjesnija utakmica play offa uopće – optimistična je Ivana Čolak, jedna od nositeljica igre Džamarijine ekipe.

Marina Kaštela je u ovom trenutku druga sila u državi, zagrebačka Mladost na slavonski pogon djeluje najbolje, no i dalje je u pomlađenoj Kašteli puno sjajnih igračica, veliki su favorit za prolazak i Vukovara i polufinala, ali nisu nedodirljive kao prošle sezone, nada je sasvim legitimna za Ennu Vukovar!

– Vukovar je ekipa koja već dosta dugo igra zajedno i ima puno iskustva. Sami pokazatelj kvalitete je njihov ulazak u prvu ligu. Kući smo pobijedili 3:1, a sutra igramo u gostima gdje svi očekujemo malo drugačiju priču. Kako sve tako vjerojatno i ekipa Vukovara odrađuje puno bolje sve elemente u domaćoj dvorani i pred svojom publikom koja će im sigurno pružiti podršku u što većem broju. Sa naše strane mi ih u potpunosti respektiramo ali naravno nadamo se pobjedi. Vjerujem da će to biti zanimljiva utakmica dostojna četvrtfinala – rekla nam je hrvatska reprezentativka i jedna od najljepših hrvatskih sportašica Nikolina Božičević

Današnja utakmica je “nacrtana” za jednu pravu sportsku dramu, Ennice sasvim sigurno u punom sastavu i te kako imaju kvalitetu suprotstaviti se Marini. U 10 utakmica Marina će ih dobiti 7, kvalitetnija je ekipa, ali Džamarijine djevojka u ovoj utakmici će dati svoj maksimum, uz veliku podršku s tribina Marina može pasti, a onda u trećoj utakmici ogroman pritisak seli na stranu Dalmatinki, onda sve postaje otvoreno.. Dvorana OŠ Dragutina Tadijanovića, 19 sati!!

Podijeli
  •  
  •  
  •