/Vatreni juniori na tragu seniora na EP u Njemačkoj MORO NAJAVLJUJE EURO PUN OPTIMIZMA IAKO JE GRUPA STRAŠNA: ENGLESKA, NIZOZEMSKA I FRANCUSKA
reprezentacija u-19

Vatreni juniori na tragu seniora na EP u Njemačkoj MORO NAJAVLJUJE EURO PUN OPTIMIZMA IAKO JE GRUPA STRAŠNA: ENGLESKA, NIZOZEMSKA I FRANCUSKA

Vatreni juniori na tragu seniora na EP u Njemačkoj.

Pred mladom hrvatskom izabranom vrstom, koja se okupila ove subote te se nalazi na pripremama u Sv. Martinu na Muri, nastup je na Europskom prvenstvu u Njemačkoj gdje ih očekuje skupina s Nizozemskom, Francuskom i Engleskom.

“Spojili smo dvije dobre generacije, 1997. i 1998. godište, no imamo jako tešku skupinu na Euru. Znamo da su Paris Saint-Germain i Chelsea u ovoj generaciji igrali finale Lige prvaka, no i Nizozemci su dosta jaki. Mi ćemo dati sve od sebe i trebamo se pokazati u što boljem svjetlu”, kazao je za hns-cff.hr hrvatski reprezentativac Nikola Moro.

Uz borbu za prolaz u daljnju fazu natjecanja, na europskoj će se smotri mladi Hrvati boriti i za mjesto na SP-u koje je na rasporedu iduće godine.

“Jedan od ciljeva, uz to da se pokažemo u dobrom svjetlu, jest i osigurati plasman na Svjetsko prvenstvo u Koreji.”

Naporni treninzi i pripreme za U-19 reprezentativce nisu problem, budući da u njihovim redovima uvijek vlada dobra atmosfera.

“Naravno da mi je drago što smo svi ponovno na okupu, dobri smo prijatelji, volimo se družiti i zabavljati u slobodno vrijeme, a dobro surađujemo i na terenu”, zaključio je Moro.

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.