/Vanja Kiralj najbolja gimnastičarka Vukovara PROGLAŠENJE NAJBOLJIH GIMNASTIČARKI GK VUKOVAR ZA 2017.
06

Vanja Kiralj najbolja gimnastičarka Vukovara PROGLAŠENJE NAJBOLJIH GIMNASTIČARKI GK VUKOVAR ZA 2017.

U petak 26.1. bila je vrlo dinamična, uzbudljiva i vesela noć za vukovarske gimnastičarke.Početak večeri je bio u gradskom muzeju, gdje su gimnastičarke nastupile i prezentirale svoj rad. Na događaj Noć muzeja gimnastičarke su došle na poziv organizatora, a nastup je bio dinamičan i vrlo zapažen od strane gledatelja.

Nakon Noći muzeja slijedila je Noć gimnastike, koja se već tradicionalno održava u restoranu Nada. Svečani je to događaj za sve članove kluba, a njegovoj važnosti u korist govori i dolazak zamjenika gradonačelnika gospodina Marijana Pavličeka. Na samom početku sve prisutne je pozdravila i svima zaželjela ugodnu večer predsjednica kluba Ankica Paun. Zamjenik je pozdravio sve prisutne, gimnastičarkama čestitao na ostvarenim rezultatima i izjavio da će grad i dalje podržavati rad ovog kluba, jer je vidljiv ozbiljan rad sa najmlađima kao i zapaženi rezultati na regionalnoj i državnoj razini.

03

Prvi dio večeri je  tajnica kluba Bosiljka Stojšić pročitala izvješće o radu za 2017. koje je svake godinine sve bogatije. U drugom dijelu večeri slijedilo je proglašenje najuspješnijih gimnastičarki za 2017. godinu. Odličja i poklone uručili su predsjednica kluba i zamjenik gradonačelnika. Svaka natjecateljica je dobila medalju i poklon, a najuspješnijima je uručen pehar i poklon. Titule najuspješnijih za 2017. dodijeljene su po kategorijama: mlađa kadetkinja – Monika Zovko, kadetkinja – Ana Kuzmanović, mlađa juniorka – Miljana Poznanović, juniorka – Ellla Kalentić i seniorka – Vanja Kiralj.

Posebna priznanja uručena su Moniki Zovko za ostvarene rezultate u A programu, ekipi seniorki za ostvareno 1. mjesto na Završnici KUPA Hrvatske. Ekipu su činile Ivana Kiralj, Tea Stojšić, Vanja Kiralj, Kristina Gužvić i Tena Ivanković.  Na kraju su priznanja za postignute rezultate i značajan  doprinos u djelovanju  kluba u 2017. uručena Tei Stojšić i Ivani Kiralj.

U nastavku večeri slijedilo je zabavno natjecanje u plesu i ugodno i veselo druženje.

02

Podijeli
  •  
  •  
  •