/Utakmicu poput one u Dalju još niste vidjeli! OLIMPIJA JE PRVAK SKUPINE A
dunav dalj

Utakmicu poput one u Dalju još niste vidjeli! OLIMPIJA JE PRVAK SKUPINE A

Čak 33 gola u 5 utakmica učinila su pretposljednje 8. kolo najraspucanijim u dosadašnjem dijelu natjecanja u Skupini A. Debelo je u tome prednjačila utakmica u Dalju gdje je Dunav vaterpolo rezultatom slavio protiv druge momčadi Višnjevca. Rijetki su nogometni zaljubljenici koji su vidjeli utakmicu poput ove..

Vodeća momčad lige, odnosno prvak ovog dijela natjecanja, mirno je slavila na gostovanju protiv fenjeraša Brijesta. S ova tri pogotka i tri boda Olimpija je i matematički potvrdila naslov i prenošenje 10 bodova u proljetnu ligu za prvaka. Taj dio je siguran, sigurno je i da će u ligu za prvaka Dunav i Radnički, dok će posljednje kolo odlučiti tko će biti četvrti u toj ligi. U igri su Radnik, Erdut i Elektra. U proteklom kolu Radnik je na svom terenu razbio Sarvaš s velikih 5:0, Elektra je u gradskom derbiju pobjedila LIO rezultatom 5:1, a Erdut je na svom terenu remizirao s Radničkim 3:3.

Nevjerojatnu utakmicu odigrali su Dunav i druga momčad Višnjevca! I sam početak je bio neobičan kao što je bio i nastavak, naime umjesto s centra, krenulo s s kornera. Nakon prekida u 30′ zbog nevremena pri rezultatu 1:1, susret je nastavljen tamo gdje je prekinut. Usljedio je pravi spektakl u kojem su mladi igrači Višnjevca krenuli fenomenalno, u 47. minuti utakmice gosti u imali ogromnih 4:1, no domaćni se nije predao, u samo 20 minuta su izjednačili i činilo se imali sasvim dovoljno vremena za veliki preokret. No onda se ukazao kapetan gostiju Karlo Kraljak i s dva pogotka ponovno donio veliku prednost Višnjevcu. Niti tu nije bio kraj, Dunavov odgovor na Kraljka zove se Dario Tominac koji je s dva pogotka uz pomoć jednog Viktora Valentića napravio senzacionalan preokret za nestvarnih 7:6!! Šteta da se ponekad ne mogu obje momčadi nagraditi bodovima, ovo bi bila utakmica u kojoj bi se to sasvim sigurno dogodilo!

Josipovac :   NK Radnik        NK Sarvaš            5 : 0

Dalj :             NK Dunav         NK Višnjevac II    7 : 6

Osijek :         NK LIO              NK Elektra           1 : 5

Erdut :           NK Erdut          NK Radnički          3 : 3

Brijest :          NK Brijest         NK Olimpija           0 : 3

screenshot-www.nsosijek.hr-2017-11-07-16-01-12-827

Parovi 9. kola:

Osijek :         NK Olimpija         NK Radni

Dalj :             NK Radnički        NK Brijest

Osijek :         NK Elektra           NK Erdut

Višnjevac :   NK Višnjevac II     NK LIO

Sarvaš :        NK Sarvaš            NK Dunav

Podijeli
  •  
  •  
  •