/Unikatni pokloni tvrtke Laurus idealni za Božićno darivanje NARUČITE RAZNE ARTIKLE S LOGOM VAŠEG SPORTSKOG KOLEKTIVA
24819208_1168800456587929_1998158835_o

Unikatni pokloni tvrtke Laurus idealni za Božićno darivanje NARUČITE RAZNE ARTIKLE S LOGOM VAŠEG SPORTSKOG KOLEKTIVA

Iza brenda ‘Unikatni Pokloni’ stoji mala obiteljska tvrtka koja je započela svoj put prije 5 godina. Tada su supružnici Romana i Damir Zuanović krenuli u svoju misiju graviranja na drvetu; a danas posluju i vladaju širokim sadržajem artikala i s desetak radnika. Osim graviranja na drvetu, izrađuju razne personalizirane artikle poput keramičkih šalica, stakla, puzzli, majica i tekstila, te kutija. Povećanim opsegom posla svake godine zapošljavaju sve više radnika, a upravo takvim poslovanjem postali su sinonim za poklone i darivanje na području Hrvatske i šire.

 

24819123_1168800279921280_1934007455_o
” Posao nam raste i širimo se i u broju radnika, ali i pogonu proizvodnje i prodajnom području. Posao nam se uglavnom bazira na internet-trgovini, tako da naši proizvodi ne ostaju samo unutar Lijepe Naše, nego odlaze i u susjednu Sloveniju, Mađarsku, Italiju, druge europske zemlje, ali i one prekooceanske. Veselimo se svakom izazovu, a uigrani tim kolega riješava sve prepreke. Upravo oni su redom mladi i ambiciozni ljudi koji su netom završili fakultet ili bili dugotrajno nezaposleni, ali su se izvrsno pronašli u našem okruženju.” – govore supružnici Zuanović.
Cilj je, svakako, povećavati opseg posla, pronalaziti nove kupce i zadržavati one postojeće. U spomenutih 5 godina izrađeno je preko 100 000 raznih unikata na drvetu, a vesele se svakom novom artiklu. Njihove proizvode može pogledati na facebook stranici ili web shopu:
www.unikatni-pokloni.com.

 

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.