/Umjesto Dine Skendera pred novinare izašli Karlo Primorac i Mile Škorić GORICA JE NAREDNI SUPARNIK OSJEČANA
škorić primorac nkos

Umjesto Dine Skendera pred novinare izašli Karlo Primorac i Mile Škorić GORICA JE NAREDNI SUPARNIK OSJEČANA

Na konferenciji za novinare ovoga petka nije se mogao pojaviti virozni Dino Skender umjesto kojega su pred izvjestiteljima koji prate NK Osijek bili njegov pomoćnik Karlo Primorac i kapetan momčadi Mile Škorić. Obojica su u najavi nedjeljnog gostovanja kod Gorice istaknuli kako će to zasigurno biti podjednako zahtjevna utakmica kao i u svim prethodnim derbijima. Goričani još imaju matematičkih izgleda za izlazak u Europu, a koliko su ozbiljan protivnik najbolje svjedoči činjenica da su na svom terenu ove sezone svladali Rijeku i Hajduk.

Primorac je rekao kako u momčadi, osim kartoniranog Pilja, vjerojatno neće biti nedovoljno opravljenih Kleinheislera i Bočkaja, kao ni također ozlijeđenih Dugandžića, Marina i otprije odsutnog Hentyja. S druge strane, u kombinacije za početnu jedanaestoricu vraćaju se Pušić i Lopa. Škorić je istaknuo uvjerenje da će Osijek i u Gorici biti pravi i nastaviti uspješan niz, ali i poručio da još ništa nije gotovo kada je riječ o novom proboju na europsku scenu. Pressicu iz Gradskog vrta pogledajte ovdje:

 

Foto nkosijek

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.