/Tribina Osijekovog stadiona dobila novo ruho U NOVU GODINU OSJEČKI JE STADION KRENUO S NOVOM ODOROM
osijek nkos

Tribina Osijekovog stadiona dobila novo ruho U NOVU GODINU OSJEČKI JE STADION KRENUO S NOVOM ODOROM

Riječ je o velikoj zapadnoj tribini, pa je odmah ljepši i južni ulaz u grad Osijek…

Svi oni koji ovih dana prolaze pokraj dvorane Gradski vrt ili dolaze u nju, imaju priliku vidjeti i novo, uredno „osvježeno“ izdanje velike zapadne tribine osječkog stadiona. Naime, ona je s vanjske strane, sa svim svojim potpornim stupovima, obojena u klupske boje – bijelu i plavu. To je, općenito govoreći, uvjetovalo i ljepšu sliku južnog ulaza u naš grad kod kružnoga toka, pri skretanju u Gradski vrt.

U veljači slijedi i rasvjeta

Tako je i Nogometni klub Osijek u inicijativi #bijeloplavigrad dao svoj doprinos uljepšavanju gradskih prostora, a nastavak će uslijediti u veljači kada će biti postavljena i rasvjeta prema stadionskom „Zapadu“. Tada će kompletan dojam i slika o sportskom kompleksu na jugu našeg grada biti još ljepša ne samo Osječanima, nego i svima drugima koji posjećuju grad na Dravi ili pak samo prometuju Južnom obilaznicom…

Foto nk-osijek.hr

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.