/Trešnjevka prejaka za Plamene BROD NA SAVI DANAS PROTIV DUBRAVE U ZAGREBU
IMG_9731

Trešnjevka prejaka za Plamene BROD NA SAVI DANAS PROTIV DUBRAVE U ZAGREBU

Košarkašice požeškog Plamena doživjele su i 4 poraz iz isto toliko utakmica u novoj prvoligaškoj sezoni. Ovoga puta od Englmanove ekipe bolja je bila zagrebačka Trešnjevka, druga najbolja ekipa u državi.

TREŠNJEVKA – PLAMEN  100 – 80  (30-12, 26-27, 27-10, 17-31)

Trešnjevka: Katavić 18, Erjavec 23, Sorić 8, Bilić, Vujadinović, Pavić 10, Muhl 6, Kostić 17, Zadro 6, Savić 2, Ujević

Plemen: Martina Lovrić 10, Petra Lovrić 16, Barbara Soldo, Bašić 6, Pejkovska 10, Kristina Soldo 21, Hrmić 7, Pandža Brnić 8, Halimić 2, Berger, Devčić

Plamene su očekivano poražene od Trešnjevke, a sve je praktično odlučeno u prvoj četvrtini kada su domaće napravile ogromnu prednost pa je ostatak utakmice bio samo pitanje formalnosti. U posljednje 3 minute prve dionice Trešnjevka je napravila seriju 13:0 i pobjegla na +18. Start druge četvrtine je donio ogromnih -29 za Požežanke, a onda su se ipak uspjele pribrati i dobiti tu četvrtinu. Treća je ponovno bio pravi horor, gotovo 40 poena zaostatka pred posljednjih 10 minuta je izgledalo zaista poražavajuće, ali na kraju su u posljednjoj četvrtini Plamena ipak uspjele upristojiti novi težak poraz.

Pojedinačno je ponovno najbolja u redovima Plamena bila Kristina Soldo koja je ubacila 5 trica, uz četiri djevojke koje su ubacile sestre Lovrić, Laura Bašić i Ivona Pejkovska, te jednu Lane Hrmić Požežanke su tricaški bile odlično raspoložene, ukupno su ih pogodile 14 uz 44% uspješnosti. Nakon što ih šut nije služio protiv Medveščaka, ovoga puta je to bilo na vrlo dobroj razini, no ovoga puta su Plamene potpuno zakazale u skoku gdje su skupile samo 24 ulovljene lopte u odnosu na 39 Trešnjevkinih.

Podijeli
  •  
  •  
  •