/Treniraju pod svjetlima automobilskih farova BORINCI IZ JARMINE POD VODSTVOM LEGENDARNOG IVICE RADOŠA ĆUTE SU TRENUTNO PRVOPLASIRANA MOMČAD PRVE ŽNL VSŽ
borinci fb

Treniraju pod svjetlima automobilskih farova BORINCI IZ JARMINE POD VODSTVOM LEGENDARNOG IVICE RADOŠA ĆUTE SU TRENUTNO PRVOPLASIRANA MOMČAD PRVE ŽNL VSŽ

Da velika većina naših amaterskih klubova nema zadovoljavajuće infrastrukturalne uvjete odavno je poznata stvar u svijetu nižerazrednog nogometa. To se naročito osjeti kada dođe zimsko računanje vremena te amateri koji su gotovo svi odreda vezani poslovnim obavezama ne mogu treninge organizirati ranije. Tome problemu na dovitljiv način su doskočili simpatizeri Borinaca koji su trening svojih ljubimaca, između ostalog, popratili svjetlima automobilskih farova.

Prenosimo objavu sa službene FB stranice kluba:

Današnji trening ući ce u povijest našeg kluba!!!!Trening odrađen pod svjetlima reflektora,baterijskim svjetiljkama,i svjetlima automobila!!!Prošli vikend kazaljke na satu su se promijenile i ujedno nastaje velik problem za trenera Ivicu Radoša i naše hrabre momke za odrađivanje treninga.Do kraja prvenstva ostalo je još 3 tjedna i velikom akcijom naših vjernih navijača (GSB), Jarminčanki i Jarminčana te simpatizera kluba kojih je iz dana u dan sve više našlo se rješenje i za ovo.Veliko hvala gospodinu Robert Zovko (Krivi) na donaciji reflektora koji će ova tri tjedna uvelike pomoći da naši momci odrade sezonu što bolje do kraja u ovim jako lošim uvjetima koji su nas snašli.vSada se postavlja pitanje svih pitanja? Do kada ovako? Ovoliko zajedništva između trenera, igrača, navijača i uprave našeg kluba jako dugo nije bilo, jednostavno svi dišemo zajedno seniori, juniori, pioniri i da im se ne mogu omogućiti pravi uvjeti za rad jednostavno sramota kada se zna da su naši seniori prošle sezone bili prvaci II.Županijske lige, a ove su trenutno vodeća ekipa I.Županijske lige, a pogledajte u kakvim uvjetima se radi. Kada se zna da se cijelo selo diglo na noge zahvaljujući ponajprije našim dečkima zašto jednom čovjeku sve to smeta i ometa radove svakakvim žalbama i onemogućava početak radova? Borba se nastavlja i dalje i nadajmo se velikom zaokretu jer vrijeme je već jednom da se stvari pomaknu nabolje!!!!I znad svih Borinciiiii!!! U nastavku i video zapisi!!!

Foto FB

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.