/Tomislav Valentić u zaprešićkom Interu NAKON LOKOMOTIVE VALENTIĆ SE PRESELIO U DIVA IZ PREDGRAĐA
tomislav valentić fb

Tomislav Valentić u zaprešićkom Interu NAKON LOKOMOTIVE VALENTIĆ SE PRESELIO U DIVA IZ PREDGRAĐA

Tomislav Valentić je novi igrač zaprešićkog kluba. Nakon što se iz matične pleterničke Slavije zaputio u Sesvete pa u Lokomotivi skupio prve prvoligaške minute ovaj iznimno hitri ljevonogi igrač odlučio se na promjenu sredine.

Mala minutaža u Lokomotivi bila je najveći razlog prelaska u novi klub, a Inter se čini kao odličan izbor za nastavak karijere ovoga 24-godišnjeg igrača.

tomislav valentić

Ekskluzivno za Sportalo Tomislav Valentić je izjavio:

Dobro su me svi prihvatili zadovoljan sam sa svime . Poznajem dosta igrača koji trenutno igraju u Zaprešiću, a došao sam pomoći Interu, nadam se da će i klub meni u daljnjoj karijeri. Bilo je još neki opcija za promjenu destinacije, ali ljudi iz Intera su bili najkorektniji i najkonkretniji tako da smo se brzo dogovorili. Želja mi je prije svega da budem zdrav i da napokon uđem u ritam utakmica i da se pokažem u pravom svijetlu Prvoj HNL jer znam da to mogu i to sam pokazao kroz utakmice u Lokomotivi, a za dalje kako Bog da. Inter je dobar, stabilan i odlično organiziran klub i najbolja odskočna stanica za dalje . I naravno zahvaljujem se Ivanu Cvjetkoviću jer je on jako zaslužan za ovaj transfer.

Valentić je tako postao drugi Pleterničanin koji je zaigrao za klub iz Zaprešića.

Foto FB Tomislav Valentić

Podijeli
  •  
  •  
  •  

Autor:

Petar Čuljak
Petar Čuljak je idejni začetnik Sportala. Bivši prvoligaški nogometaš, dugogodišnji prvotimac pleterničke Slavije, tajnik kluba, trener u Školi nogometa. Trenutno trener NK Kutjevo, člana MŽNL. Na Sportalu Petar piše o nogometu, rukometu i ostalim sportovima.