/Tkalčec, Seligman i Benović u finalu Svjetskog kupa u Osijeku! SVJETSKI KUP U OSIJEKU
Robert Seligman (Osijek, 1. svibnja 1986.)

Tkalčec, Seligman i Benović u finalu Svjetskog kupa u Osijeku! SVJETSKI KUP U OSIJEKU

Prvoga dana kvalifikacija,DOBRO World Cup Osijek 2019., od hrvatskih predstavnika nastupili su Tijana Tkalčec i Ema Kajić (preskok), Robert Seligman (konj s hvataljkama) i Aurel Benović (parter). Sutra od 15 sati, u borbu za finale krenut će Ana Đerek i Christina Zwicker (parter i greda) te Tin Srbić na preči.

Gimnastika je priprema za padove

Samo dan uoči početka natjecanja na DOBRO World Cupu 2019. ponajbolji hrvatski gimnastičar osvajač srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008., Svjetskom prvenstvu u Nanningu 2014. i Europskom prvenstvu u Lausannei 2008. godine Filip Ude otkazao je nastup u Osijeku. Filipu želimo što brži oporavak i povratak natjecanjima!

 

 

 

U subotu (25. svibnja) od 15,45 sati na rasporedu su finala na parteru, konju s hvataljkama i ručama za gimnastičare te preskoku i dvovisinskim ručama za žene. U nedjelju (26. svibnja) od 15 sati finala su na karikama, preči i preskoku za muškarce te parteru i gredi za žene.

Robert Seligman zaštitno je lice ovogodišnjeg Svjetskog kupa u gimnastici DOBRO World Cup.

Osim sportskog programa, najavljen je bogat zabavni program u sklopu FEELGOOD WEEKEND Festivala na kojemu će nastupiti Neno Belan&Fiumens (petak, 24. svibnja) te Massimo (subota, 25. svibnja). Svi ste pozvani! Dođite …

Ema Kajić na preskoku

Pripremio i uredio za Sportalo.hr : Boris Markuš

Podijeli
  •  
  •  
  •