/Tiffany Blum odustala od puta u SAD da bi igrala na završnici Kupa u Kaštelama POLUFINALE SE IGRA U SRIJEDU U 13,00 SATI
DSCN5831

Tiffany Blum odustala od puta u SAD da bi igrala na završnici Kupa u Kaštelama POLUFINALE SE IGRA U SRIJEDU U 13,00 SATI

Već smo nekoliko puta napominjali da će Nova Gradiška biti bitno hendikepirana na završnici kupa jer će im nedostajati ponajbolja igračica, Amerikanka Tiffany Blum koja je nekoliko mjeseci ranije kupila kartu za SAD gdje je trebala putovati provesti Božićne blagdane s obitelji. Kada su se već i svi u ŽOK Novoj Gradišci pomirili s tim i praktično sve pripremili za takvu situaciju, Tiffany je sve iznenadila i – ostala! Na taj način je pripremila najljepši poklon svojim suigračicama, treneru i čitavom klubu, a sasvim sigurno priredila i dosta glavobolje Dariju Fančoviću i njegovim igračicama..

– I Klub i cure su bili maksimalno korektni, nisu me ni pitali niti rekli da moram ostati, razumiju da mi je jako važno vidjeti moju obitelj u Americi. Ipak, ja nisam mogla propustiti ovo i dozvoliti da ostanemo bez nečeg što smo zalsužili. Željela sam ostati sa svojom ekipom, a kad sam im rekla bili su naravno jako sretni, ali ipak mislim da sam ja još sretnija jer ću biti u Kašteli, a za SAD-e putujem 30. prosinca – rekla nam je Tiffany.

Kako sezona odmiče vaša forma je sve bolja i bolja, sada slijedi polufinale Kupa protiv Osijeka, nedavno ste ih pobjedili u prvenstvu u svojoj dvorani..

– Ma Osijek je odlična ekipa, ono što možeš biti siguran kada igraš protiv njih je da nikada neće odustati, da se bore za svaku loptu i znam da nas očekuje jako, jako težak posao. Naravno vjerujem u sebe i svoje cure, idemo i mi dati sve od sebe i pokušati izboriti finale, ali da će biti teško toga smo svjesne. Polufinale će sasvim sigurno biti jako zanimljivo i uzbudljivo.

Odigrali ste jako puno međusobnih utakmica, dobro ih poznaješ, koga bi izdvojila iz Osijeka, koga bi najradije vidjela na svojoj strani mreže?

– Ovo je timski sport, znači da su oni prije svega kao i mi odlična ekipa. A kada su pojedinci u pitanju tu je svakako Ivana Grubeša, kada je ona na parketu sigurno joj moraš posvetiti posebnu pažnju. Iako je najbolja tamo, svakako se nadam da će biti spremna, da će se oporaviti od ozljede i zaigrati. Mi se svakako moramo fokusirati na našu igru, ako mi budemo prave sve će biti puno lakše.

Ako u slavonskom derbiju izborite finale, koga bi radije tamo susrela, zagrebačku Mladost ili domeću Marinu?

– Totalno mi je svejedno, ako želiš biti najbolji moraš sve pobjediti, zar ne!? Ipak, nećemo preskakati stepenice, naše finale je sada Osijek i koncentrirani smo samo na to – zaključila je Tiffany koja je ovim potezom pokazala o kakvom se sportašu radi, a sasvim sigurno svojoj ekipi dala još jedan ogroman motiv da se “bacaju na glavu” za svaku loptu.

Podijeli
  •  
  •  
  •