/Tenisači se družili s klincima, još malo do spektakla OVOGA PUTA U GRADSKOM VRTU "PRAVA" HRVATSKA
tenis osijek kids day marin čilić

Tenisači se družili s klincima, još malo do spektakla OVOGA PUTA U GRADSKOM VRTU "PRAVA" HRVATSKA

Teniski teren osječke dvorane u Gradskom vrtu bio je u srijedu pretijesan za sve sudionike Dječjeg dana (Kids Daya) uoči dvoboja Davisova kupa Hrvatske i Kanade. Više do 200 malih tenisača iz brojnih klubova širom Slavonije – Olimpije 1984 Osijeka, Donjeg Miholjca, Požege, Vinkovaca, Nove Gradiške,  Valpova, Osijeka, Jezera Osijek, Našica, Đurđenovca, Broda i Đakova imali su jedinstvenu priliku družiti se i odigrati par poena s hrvatskim reprezentativcima Frankom Škugorom, Viktorom Galovićem, Matom Delićem te pomoćnikom izbornika i bivšim reprezentativcem Igorom Šarićem.

Nakon zajedničkih fotografija i autograma, lijepu osječku dječju priču organizatori su ukrasili velikom tortom kao simbolom srdačnog slavonskog dočeka malim tenisačima. Tanjuri su bili spremni…

Nakon što je prošli put Osječanima servirana B postava HR tenisa, ovoga puta je to to, ovo je Hrvatska u svom najjačem izdanju izuzev Mate Pavića koji zbog nesuglasica s izbornikom ne želi igrati za reprezentaciju, no i bez dvostrukog pobjednika Australian opena bit će ovo poslastica za teniske sladokusce.

– Promjenio sam deset vremenskih zona, ali nadam se da ću biti spreman već za prvi meč u petak. Žao mi je što prošli puta nisam bio u Osijeku, no u tom trenutku jednostavno nisam bio spreman i morao sam misliti o nastavku sezone. Evo me sada, nadam se da će biti prilike da se veselimo s Osječanima. Kanađani su ozbijan protivnik, nikako ih ne smijemo podcjeniti – rekao je prvi hrvatski, i treći svjetski reket Marin Čilić.

Izvor: HTS

Podijeli
  •  
  •  
  •